Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Έτοιμη για ρεκόρ η Νόρα Δράκου

Έτοιμη για ρεκόρ η Νόρα Δράκου

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η κορυφαία πατρινή κολυμβήτρια

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τη Φουκουόκα, η Νόρα Δράκου συνεχίζει να προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ.

Σε σχετική του ανάρτηση ο σύλλογος της Πάτρας εύχεται καλή επιτυχία στην έμπειρη κολυμβήτρια και, παράλληλα, επισημαίνει το ρεκόρ που είναι έτοιμη να "γράψει" στην Ιαπωνία.

"Έτοιμη για την Φουκουόκα (Ιαπωνία) η Νόρα Δράκου. Οι τελευταίες προπονήσεις στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ πριν την αναχώρηση.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

 

Σάββατο πρωί η Νόρα σε χαλαρωτική προπόνηση στην πισίνα, ακολουθώντας τις γραπτές οδηγίες του προπονητή της Λευτέρη Μήτρακα. Ο τελευταίος είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται από την Πέμπτη στην Αθήνα με την κολυμβητική ομάδα του ΝΟΠ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Την Τρίτη 18/07 η Νόρα αναχωρεί για την Ιαπωνία με ένα από τα τελευταία γκρουπ της πολυπληθούς ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η Νόρα Δράκου είναι, πλέον, η σπουδαιότερη Ελληνίδα κολυμβήτρια όλων των εποχών, καθώς με την παρουσία της σε διεθνή πρωταθλήματα και τις συνεχόμενες πανελλήνιες νίκες της, έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό ρεκόρ που συνεχώς μεγαλώνει και δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί στο μέλλον.

Να τονίσουμε ότι είναι η έβδομη φορά που η Νόρα έχει προκριθεί και θα πάρει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα με αυτό στην Φουκουόκα 2023. Η προσπάθεια βέβαια συνεχίζεται και εντείνεται για τα όρια των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι 2024, το επόμενο καλοκαίρι. Αν η προσπάθεια της Νόρας με την υποστήριξη του προπονητή της ευοδωθεί (όπως όλοι ευχόμαστε) θα έχει επιτευχθεί έτσι ένα μοναδικό ρεκόρ συμμετοχής για τον ελληνικό υγρό στίβο! Καλή επιτυχία Νόρα.

Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου. Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι με ότι έχεις κατορθώσει".

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports