Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγία Βαρβάρα: 10χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε πλατεία

Αγία Βαρβάρα: 10χρονος έπαθε ηλεκτροπληξ...

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό

Ηλεκτροπληξία έπαθε ένα αγόρι 10 ετών, όταν ακούμπησε σε κολώνα φωτισμού που δεν είχε προστατευτικό καπάκι, παίζοντας με τους φίλους του σε πλατεία στην Αγία Βαρβάρα.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει, 10 ημέρες μετά το ατύχημα που είχε ένας 11χρονος στη Νέα Ιωνία, ο οποίος ακούμπησε κολώνα φωτισμού από την οποία κρέμονταν γυμνά καλώδια.

 Σύμφωνα με το Mega, το περιστατικό με τον 10χρονο στην Αγία Βαρβάρα έγινε σε μία πλατεία στην οποία συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. Χθες το βραδύ ο Φίλιππος έπαιζε ποδόσφαιρο με την παρέα του και ακούμπησε στην συγκεκριμένη κολώνα, από την οποία λείπει το καπάκι. Το παιδί χτυπήθηκε από το ρεύμα και τραυματίστηκε.

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε η μητέρα του 10χρονου, η οποία περιέγραψε τα δραματικά λεπτά που βίωσε εκείνη και το παιδί της. «Τον τίναξε το ρεύμα, είχε δυο μαυρίλες από το καλώδιο και μια γρατζουνιά. Πονούσε, ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Έχουμε μιλήσει με παιδίατρο, μας ενημέρωσε να πάμε σε νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχει για τρεις μέρες αρρυθμίες στην καρδιά. Πονάει λίγο, διαμαρτύρεται», λέει η γυναίκα.

 
«Εδώ δραστηριοποιούνται πάρα πολλά παιδιά και περνάει πάρα πολύς κόσμος και παιδάκια που είναι ενός και δύο ετών που έχουν πρόσβαση γιατί είναι πολύ χαμηλά τα καλώδια κι είναι ένα σημείο ακάλυπτο», δήλωσε η γιαγιά 10χρονου.

Όπως μεταδόθηκε, η οικογένεια του 10χρονου σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις