Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς οι διασώστες έσωσαν την 65χρονη στις Δάφνες

Πώς οι διασώστες έσωσαν την 65χρονη στις Δάφνες

Η γυναίκα είχε μεταβεί στην παραλία στις ∆άφνες για να απολαύσει το μπάνιο της και ενόσω βρισκόταν μέσα στο νερό έχασε τις αισθήσεις της

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα σε παραλία της Πάτρας όταν μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε μεταβεί στην παραλία στις ∆άφνες για να απολαύσει το μπάνιο της και ενόσω βρισκόταν μέσα στο νερό έχασε τις αισθήσεις της. Εγκαίρως έγινε αντιληπτή και βγήκε στην ακτή με τους πολίτες να καλούν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Καταλυτική ήταν η συνεισφορά του νοσηλευτή της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας", Αριστείδη Τερζή, ο οποίος της έκανε άμεσα Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και της παρείχε οξυγόνο με αποτέλεσμα η γυναίκα να επανέλθει!

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο έχοντας επανέλθει από την πρώτη στιγμή, όμως για λόγους προληπτικούς κρίθηκε αναγκαία η ιατρική παρακολούθησή της για λίγες ώρες. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ και η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Αντίστοιχο περιστατικό καταγράφηκε προχθές το απόγευμα στην παραλία των Μποζαϊτίκων όταν ηλικιωμένη κινδύνευσε να πνιγεί. Λουόμενοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, την έβγαλαν από τη θάλασσα και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου της προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: Εφ. Η Γνώμη 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις