Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξαναγυρίζονται ως τηλεοπτική σειρά οι "Πανθέοι" - Παίζει πάλι η Κάτια Δανδουλάκη - Στο καστ & η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη

Ξαναγυρίζονται ως τηλεοπτική σειρά οι &q...

Για λογαριασμό του καναλιού Σκάι - Στο καστ ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Μιχάλης Σαράντης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, κ.α.

Οι "Πανθέοι", το περίφημο μυθιστόρημα του συγγραφέα και ακαθημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη (1913-2006), το οποίο πρωτοδημοσιεύτηκε το 1948 και έγινε μία εξαιρετική τηλεοπτική σειρά την περίοδο 1977-1979 με πολύ μεγάλη επιτυχία στην ασπρόμαυρη τότε κρατική τηλεόραση, με την Κάτια Δανδουλάκη στον ρόλο της Μάρμως Πανθέου και τον Άγγελο Αντωνόπουλο, παίρνουν ξανά τηλεοπτική ζωή μέσα από τη νέα δραματική σειρά που προγραμματίζεται να προβληθεί τη νέα χειμερινή, τηλεοπτική σαιζόν στο κανάλι ΣΚΑΪ.

Μάλιστα και στην καινούρια τηλεοπτική μεταφορά του εμβληματικού και πολυδιαβασμένου αυτού βιβλίου θα παίξει η Κάτια Δανδουλάκη ενώ στο εκλεκτό καστ των ηθοποιών είδαμε να είναι και η Αιγιώτισσα ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη που την είχαμε δει και στο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Όπως διαβάσαμε, πριν λίγες μέρες έγινε η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών με τον σκηνοθέτη, τους σεναριογράφους και τους συντελεστές της παραγωγής. Ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου και των σεναριογράφων Γιάννας Κανελλοπούλου και Άγγελου Χασάπογλου, έγινε η πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

Στην πρώτη αυτή ανάγνωση σεναρίου, παρούσα ήταν και η Μαρία Αθανασιάδου, σύζυγος του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη, που γνώρισε και άκουσε από κοντά τους ηθοποιούς "να δίνουν σάρκα και οστά" στους ήρωες του βιβλίου, όπως έγραψε το www.yupiii.gr, απ’ όπου και οι φωτ.

Όσο για το καστ περιλαμβάνει ονόματα έκπληξη όπως τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Ελένη Καρακάση, την Αθηνά Μαξίμου, τον Θανάση Κουρλαμπά, την Μελία Κράιλινγκ, την Χριστίνα Αλεξανιάν, τον Μιχάλη Σαράντη, την Πηνελόπη Πιτσούλη, την Έλενα Τοπαλίδου, κ.α.

Πίσω από το φιλόδοξο εγχείρημα βρίσκεται ο Γιάννης Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight