Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοτικες εκλογές 2023: Στήριξη 12 Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων στον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή

Δημοτικες εκλογές 2023: Στήριξη 12 Προέδ...

Ποιοι είναι οι πρώτοι 12 πρόεδροι που ανακοίνωσαν τη στήριξη στον Δήμαρχο

Στήριξη 12 Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων στον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θεόδωρο Μπαρή. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Μήνυμα ενότητας, δέσμευσης και επισφράγισης της κοινής πορείας για έναν Δήμο αποτελεσματικό και λειτουργικό με «πρωταγωνιστές» τους ίδιους τους πολίτες, στέλνουν οι πρώτοι δώδεκα πρόεδροι Κοινοτήτων στηρίζοντας την εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θόδωρου Μπαρή.

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα εποικοδομητική και προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, συνεργασία τους και δεσμεύτηκε πως από κοινού, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς θα σχεδιάσουν την επόμενη μέρα με σκοπό την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών.

«Η στήριξη των προέδρων καταδεικνύει το έργο που έχουμε επιτελέσει μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα αναδεικνύει την βούληση των τοπικών κοινωνιών να υποστηρίξουν αποφασιστικά τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται, με στόχο τη δημιουργία ενός Δήμου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών μας. Με έργα υποδομής και παρεμβάσεις περαιτέρω βελτίωσης της καθημερινότητας. Με δράσεις που θα δώσουν προοπτική στον τόπο μας», ανέφερε ο κ. Μπαρής.

Οι πρώτοι 12 πρόεδροι που ανακοίνωσαν τη στήριξή του στον Δήμαρχο, είναι: Χρήστος Τσάκωνας Τ.Κ. Λακκωμάτων, Χαρίκλεια Σταματοπούλου- Κομπορόζου Τ.Κ. Καλεντζίου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος Τ.Κ. Σπαρτιάς, Γιώργος Παντελής Τ.Κ. Ελληνικού, Λάμπης Λαλιώτης Τ.Κ. Χαλανδρίτσας, Θεόδωρος Χρόνης Τ.Κ. Βασιλικού, Δημήτρης Ζώρλας Τ.Κ. Δροσιάς, Θανάσης Τσεγγενές Τ.Κ. Κομπηγαδίου, Γιάννης Θεοδωρόπουλος Τ.Κ. Μανεσίου, Ανδρέας Διαμαντής Τ.Κ. Δεμεστίχων, Νίκος Μπαντούνας Τ.Κ. Κάλφα και Χρήστος Ευαγγελάτος Τ.Κ. Καλάνιστρας.

 

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

-Χρήστος Τσάκωνας, Λακκώματα

Ο Χρήστος Τσάκωνας μαζί με το σύνολο των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων στις Κοινότητες αποτελούν την ψυχή της λειτουργίας του Δήμου. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους συνδημότες τους και γνωρίζουν πιθαμή προς πιθαμή την εδαφική περιφέρεια της Κοινότητας τους. Ο Χρήστος είναι κτηνοτρόφος και πατέρας δυο παιδιών, ενώ με την εργατικότητα και το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συγχωριανών του.

 

- Χαρίκλεια Σταματοπούλου-Κομπορόζου, Καλέντζι

Έχοντας διανύσει μια υποδειγματική αυτοδιοικητική διαδρομή προτάσσοντας το κοινό συμφέρον που την καταξίωσε στη συνείδηση των συνδημοτών της η Χαρίκλεια  Σταματόπουλου-Κομπορόζου, είναι άνθρωπος δημιουργικός και προνοητικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, γι’ αυτό και είναι πάντα προετοιμασμένη όταν αναμετράται με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δραστήρια και δυναμική είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει σημαντική ενασχόληση και με τον πρωτογενή τομέα, τον οποίο υπηρετεί και ως πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλεντζίου.

 

- Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, Σπαρτιά

Ένας άνθρωπος της προσφοράς, έμπειρος με καθαρή ματιά που από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας έχει αποδείξει τη θέληση και τις ικανότητες του να συνθέτει για το καλό του τόπου, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στηρίζει με την υποψηφιότητα του το συνδυασμό του Δημάρχου. Η συνεργασία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και η αναγνώριση της δυναμικής που έχει αναπτύξει ο Δήμος μας μέσα από στοχευμένες δράσεις ήταν οι βασικοί λόγοι που ο εν ενεργεία πρόεδρος αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη δημοτική Αρχή.

 

-Γιώργος Παντελής, Ελληνικό

Ο Γιώργος Παντελής, συνταξιούχος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, διατελεί Πρόεδρος της Κοινότητας Ελληνικού από το 2010, έχοντας κατακτήσει με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την εργατικότητα και το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συνδημοτών μας. Έμπειρος αυτοδιοικητικός με αποδεδειγμένη διάθεση για προσφορά και γνώστης των θεμάτων στο χωριό του, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου, Θόδωρου Μπαρή να συνεχίσουν ενωτικά και συμμετοχικά την προσπάθεια για έναν Δήμο ισχυρό με δυνατές Κοινότητες για την ευημερία των πολιτών.

 

- Λάμπης Λαλιώτης, Χαλανδρίτσα

Εμπειρία, μαχητικότητα, δυναμική. Τα χαρακτηριστικά ενός ακόμη αυτοδιοικητικού στελέχους που στηρίζει τον συνδυασμό του Δημάρχου. Ο Λάμπης Λαλιώτης, εν ενεργεία πρόεδρος της Κοινότητας Χαλανδρίτσας με σημαντική και αδιάλειπτη προσφορά στον τόπο, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει και πρόεδρος του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας, με αλληλοσεβασμό και εκτίμηση επισφραγίζει τη θέλησή του, ώστε ο Δήμος να αποκτήσει προοπτική και οι δημότες καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

-Θεόδωρος Χρόνης, Βασιλικό

Για έναν ενεργό δημότη, με πολυετή εμπειρία και προσφορά στα κοινά, όπως τυγχάνει να είναι ο Θεόδωρος Χρόνης, εν ενεργεία πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικού  η συνεισφορά στην τοπική κοινωνία αποτελεί ύψιστο καθήκον. Η υποψηφιότητα ενός καλού γνώστη της αυτοδιοίκησης που εδώ και χρόνια υπηρετεί τους συνδημότες του, μαχητικά και αποτελεσματικά επισφραγίζει ξεκάθαρα τη δυναμική του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».  Το ήθος, οι αρχές και οι γνώσεις του αποτελούν εγγύηση για τους συνδημότες του,  οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο και το ενδιαφέρον του Θεόδωρου Χρόνη επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει.

 

- Δημήτρης Ζώρλας, Δροσιά

Ο Δημήτρης Ζώρλας που έχει διαγράψει ήδη μια επιτυχημένη διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσφέροντας στους συνδημότες του από τη θέση του προέδρου της Κοινότητας, τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου πιστεύοντας στις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα του. Συνταξιούχος και πατέρας τριών παιδιών, δεν εφησυχάζει ποτέ. Έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας χάρη στην εργατικότητα, τις ιδέες του, την αγάπη για το χωριό του και την διάθεσή του για προσφορά. Ο Δήμαρχος στο πρόσωπο του βρίσκει έναν ακόμη πολύτιμο συνεργάτη.

 

-Θανάσης Τσεγγενές, Κομπηγάδι

Ο Δήμαρχος επισφράγισε τη συνεργασία του με έναν ακόμη έμπειρο αυτοδιοικητικό, άνθρωπο αποτελεσματικό, διεκδικητικό  και εργατικό με σημαντική προσφορά στον τόπο, η οποία και επιβραβεύεται από τους συγχωριανούς του. Με τον Θανάση Τσεγγενέ εν ενεργεία Πρόεδρο της Κοινότητας Κομπηγαδίου. Ο Θανάσης, αγρότης στο επάγγελμα, πατέρας ενός παιδιού ζει μόνιμα στην Κοινότητα, την οποία υπηρετεί με σθένος και ανιδιοτέλεια. Ο επιτυχημένος τρόπος διαχείρισης της καθημερινότητας, ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων και τα αιτήματα για το χωριό αποδεικνύουν το ενδιαφέρον για τον τόπο του, αλλά και την ανταπόκριση στον απαιτητικό του ρόλο.

 

-Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Μάνεσι

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης συστρατεύονται και οι άνθρωποι με σημαντική πορεία στην αυτοδιοίκηση, οι οποίοι μετά από τέσσερα χρόνια αγαστής και γόνιμης συνεργασίας ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στη δημοτική Αρχή. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι πρόεδρος της Κοινότητας Μανεσίου, μόνιμος κάτοικος στο Μαστραντώνη. Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, έγγαμος, πάντα μάχιμος και διεκδικητικός γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής του και είναι έτοιμος να βοηθήσει ώστε όλοι μαζί να κάνουν πράξη τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα. Έχοντας τη στήριξη των συνδημοτών του εργάζεται καθημερινά, εντατικά και με όραμα, προσφέροντας στην τοπική μας κοινωνία.

 

-Ανδρέας Διαμαντής, Δεμέστιχα

Η δύναμη της σταθερούς, διαχρονικής και αποτελεσματικής συνεργασίας αντανακλά στο πρόσωπο του προέδρου της Κοινότητας Δεμεστίχων, Ανδρέα Διαμαντή, ο οποίος με την θέληση και την αισιοδοξία της νέας γενιάς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και αλληλοεκτίμησης με τους συνδημότες του. Άνθρωπος εργατικός, οργανωτικός, με έντονη δράση έχει ταχθεί στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας. Αγρότης στο επάγγελμα και πατέρας ενός παιδιού, ο Ανδρέας Διαμαντής γνωρίζει τα θέματα της περιοχής, διεκδικώντας λύσεις. Από τα πρώτα στελέχη του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» έχει αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μπαρή εδώ και χρόνια πιστεύοντας στις ικανότητες, αλλά και στη νέα εκλογική νίκη του συνδυασμού.

 

-Νίκος Μπαντούνας, Κάλφα

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κάλφα αποτελεί υπόδειγμα αυτοδιοικητικού που πέρα από την ερμηνεία του ρόλου του και των καθηκόντων του έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των συνδημοτών του. Χάρη στην εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του. Ο Νίκος Μπαντούνας, αγρότης και πατέρας τεσσάρων παιδιών υπηρετεί την αυτοδιοίκηση για περισσότερες από δυο δεκαετίες και μάλιστα, από την θέση του προέδρου της Κοινότητας. Η εμπειρία, αλλά πρωτίστως το ενδιαφέρον του για τον τόπο, τον καθιστούν έναν πολύτιμο συνεργάτη. Γι αυτό και η στήριξη του στο συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» του Θ. Μπαρή δίνει μεγαλύτερη ώθηση και δυναμική στο δρόμο προς τη νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου.

 

-Χρήστος Ευαγγελάτος, Καλάνιστρα

 Όταν οι συνεργασίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμό αντέχουν στο χρόνο! Ο Χρήστος Ευαγγελάτος, ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας δυο παιδιών, εν ενεργεία πρόεδρος της Κοινότητας Καλάνιστρας είναι από τους ανθρώπους που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» αποτελώντας με την μαχητικότητα και τη δυναμική του παράδειγμα στη συλλογική αυτοδιοικητική πορεία. Πάντα δίπλα στους συνδημότες του έχει δώσει δείγματα γραφής  και έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη τους. Με την υποψηφιότητα του επιβραβεύει το πολύ σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε σε σύντομο διάστημα και μέσα στην ιδιαίτερα δύσκολη πραγματικότητα, αλλά και αναγνωρίζει τις δυνατότητες  της παράταξης να κάνει πράξη το όραμά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις