Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η συζήτηση του Μπάιντεν με φρουρό που εκνεύρισε τον βασιλιά Κάρολο...

Η συζήτηση του Μπάιντεν με φρουρό που εκ...

Η παραβίαση του πρωτοκόλλου

Στο κάστρο του Ουίνσδορ βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όπου τον υποδέχτηκε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, βάσει της προγραμματισμένης τους συνάντησης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζο Μπάιντεν δεν είχε παρευρεθεί στην στέψη του Βρετανού βασιλιά παρά μόνο η σύζυγός του Τζιλ Μπάιντεν.

Σήμερα, λοιπόν, ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου συναντήθηκε πρώτα με τον πρωθυπουργό της χώρας Ρίσι Σούνακ.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση του βασιλιά Καρόλου και του Αμερικανού προέδρου, οι δυο τους συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Ωστόσο, δεν έλειπαν και τα ευτράπελα.

Ο Τζο Μπάιντεν να συνομίλησε με έναν φρουρό, ιδιαίτερα χαλαρός. Τότε λόγω και του περιορισμένου χρόνου της συνάντησης, ο βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί με τρόπο να κάνει τον Αμερικανό πρόεδρο να προχωρήσει μαζί του, με τον τελευταίο να δείχνει απρόθυμος να τερματίσει την κουβέντα του.

Ο βασιλιάς εκνευρίσθηκε με τον φρουρό.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αμερικανός πρόεδρος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο πιάνοντας το χέρι του βασιλιά και βάζοντάς το έπειτα πίσω στην πλάτη του.

Για άλλη μια φορά ο Μπάιντεν εμφανίστηκε αδύναμος, πιάνοντας το κιγκλίδωμα για να ανέβει σε μια μικρή εξέδρα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Λίγο πριν είχε αφήσει τον Κάρολο να περιμένει μέχρι να κινηθεί το όχημά του μέσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight