Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απόστολος Κατσιφάρας: Η ανακοίνωση για κάθοδό του στον Δήμο Πατρέων που δεν έγινε

Απόστολος Κατσιφάρας: Η ανακοίνωση για κ...

Τα σενάρια

Τίτλοι τέλους φαίνεται να μπήκαν προχθές στα σενάρια που επί μήνες διακινούνταν σε σχέση με την πιθανή υποψηφιότητα Κατσιφάρα για τον Δήμο Πατρέων με τον ίδιο να μην έχει ουδέποτε τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος αποκαλύπτοντας προθέσεις όπως αυτές που του αποδίδονταν.
Η προχθεσινή ημέρα, ανήμερα της γιορτής του, ήταν με βάση τα διακινούμενα σενάρια, η τελική ημερομηνία κατά την οποία θα έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις αν και είχαν προηγηθεί και άλλες πολλές πιθανές ημερομηνίες ανακοίνωσης νωρίτερα από αυτήν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόστολος Κατσιφάρας είχε πράγματι δεχθεί πιέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός του όπως και από πολιτικούς συνοδοιπόρους του, για να θέσει υποψηφιότητα. Ωστόσο, ως έμπειρος αυτοδιοικητικός με μακρά διαδρομή, διέκρινε την επικινδυνότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος με βάση τους συνδυασμούς δυνάμεων που διεκδικούν τον Δήμο αλλά και την προσδοκία της κοινωνίας για την εμπλοκή στα πολιτικά δρώμενα νέων άφθαρτων προσώπων και αποφάσισε να αποφύγει τη ολισθηρή επιφάνεια, όπως και τη διάσπαση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, μέλος του οποίου είναι και ο ήδη υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή, λένε οι ίδιες πληροφορίες, έπαιξαν και τα εκλογικά ποσοστά στις εκλογές του Ιουνίου για τον Δήμο Πατρέων.
Κατόπιν αυτών αναμένεται η απόφαση του ΠΑΣΟΚ για στήριξη στην Πάτρα του Βασίλη Αϊβαλή  ώστε ο χώρος να εκπροσωπηθεί πλέον ενωμένος, γεγονός που ανησυχεί, ενδεχομένως περισσότερο από όλους, τη νυν δημοτική αρχή.
Αυτό που απομένει είναι η τοποθέτηση του ίδιου του Απόστολου Κατσιφάρα, αν θα διαψεύσει τις φήμες περί καθόδου του, κι αν θα στηρίξει δημόσια το εγχείρημα της κεντροαριστεράς που ήδη έχει δημιουργηθεί για τον δήμο Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις