Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή...

Ελεύθεροι οι άλλοι τρεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας εκ των τεσσάρων νέων συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Συγκεκριμένα πρόκειται για 46χρονο με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι υπόλοιποι τρεις θα είναι ελεύθεροι υπό όρους.  Ειδικότερα, στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Εμφάνιση δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη επιβλήθηκε στον 63χρονο που είχε συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, ενώ απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη επιβλήθηκε και στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης.

Το κορίτσι κατέθεσε ότι ο βασικός κατηγορούμενος βίασε και άλλη ανήλικη και μάλιστα μπροστά της

Μία σοκαριστική πληροφορία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του δωδεκάχρονου κοριτσιού στον Κολωνό βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανήλικη κατέθεσε ότι ο βασικός  κατηγορούμενος  είχε βιάσει και άλλο ανήλικο παιδί, μέσα στο μαγαζί του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη ισχυρίστηκε ότι ο Μίχος την είχε αναγκάσει να είναι παρούσα και η ίδια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης του δεύτερου κοριτσιού.

Ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου ήταν παρών στην εκπομπή και απάντησε στις εν λόγω κατηγορίες: «Προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο να εμπλακεί και ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει “ναι, ισχύει” -που δεν πρόκειται να το πει αυτό, γιατί δεν ισχύει».

Πηγή:ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις