Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η «Νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου απευθύνει πρόσκληση για «γαλάζια» ανατροπή στο Δήμο

Η «Νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου απε...

Το σύνθημα του είναι : Πάμε …μπροστά! Πάμε …Πατρινά! Πάμε … ΔΕΞΙΑ!

Δημόσια πρόσκληση  για «γαλάζια» ανατροπή στο Δήμο απευθύνει ο Νίκος Νικολόπουλος & όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση του, “οδηγός για τις δημοτικές εκλογές της Πάτρας, γίνονται τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών, μετά την θεαματική στροφή της κοινωνίας προς τα δεξιά, που ανέδειξε η κάλπη!”.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πάτρα», Νίκος Νικολόπουλος, απευθύνει δημόσιο κάλεσμα προς το λαό της Πάτρας για «απελευθέρωση της πόλης» από τον κόκκινο ζυγό του ΚΚΕ και ιδιαίτερη πρόσκληση προς τους δεξιούς ψηφοφόρους, για εκλογική «γαλάζια» πανστρατιά!

Ο πρώην υπουργός και επί πολλά χρόνια Βουλευτής Αχαΐας (με το κόμμα της ΝΔ τότε) κ. Νικολόπουλος προανήγγειλε ότι από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, ξεκινάει  διάλογος με τους δημότες και το λαό της Πάτρας για την επικαιροποίηση  του προεκλογικού προγράμματος της «Νέας Πάτρας» για την τετραετία 2023-2027, ώστε να επιτευχθεί προγραμματική εκλογική συνεργασία, που θα φέρει την ανατροπή του αποτυχημένου και ξεπερασμένου δημοτικού κατεστημένου.

Ο Νίκος Ι. Νικολόπουλος, σημείωσε εμφατικά τα εξής:

"Ως «Νέα Πάτρα» ξεκινάμε τον αγώνα για την 3η απελευθέρωση της Πάτρας!

Μετά την Τουρκοκρατία και τον Ναζισμό, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να απελευθερώσουμε την Πάτρα και από την Δημοτική Αρχή της οπισθοδρόμησης.

- Τώρα που όλη η Ελλάδα πάει στα δεξιά…

- Τώρα που έγινε και η στροφή προς τα Δεξιά της Ελληνικής κοινωνίας...

- Τώρα που έγινε ξεκάθαρο ότι η αντισυστημική ψήφος των μη προνομιούχων, θυμωμένων και αγανακτισμένων από την ασφυκτική καθημερινότητα Ελλήνων πολιτών, στρέφεται προς τα κόμματα, που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ.

- Τώρα που αποδείχθηκε, ότι ασφαλώς αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, δεν είναι ούτε έγιναν οπαδοί της ακροδεξιάς !

- Τώρα που σίγουρα όποιος σκεφθεί κάτι τέτοιο η κοινωνία θα χαμόγελα και θα πιστεύει ότι  είναι άσχετος, προβοκάτορας η απλώς ότι έχει το ακαταλόγιστο…

- Τώρα που έγινε εξίσου σαφές, ότι τα κόμματα της Αριστεράς έχουν πάψει να ελκύουν αυτούς τους φτωχοποιημένους πολίτες , γιατί τα θεωρούν ενσωματωμένα στο σύστημα, με μια ψευδεπίγραφη ρητορική, που δεν μπορεί να εξαπατήσει πια τους… “ιθαγενείς”

- Τώρα που κάτω από την επίφαση της “κανονικότητας”, που εμφανίζεται στην βιτρίνα, το εκλογικό αποτέλεσμα, σε μια δεύτερη ανάγνωση, δείχνει την υπόγεια δυναμική ανατροπής, που διατρέχει τα λαϊκά και μικρομεσαία στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας.

-ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ και η Πάτρα είναι έτοιμη για …ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ!

Δίνουμε λοιπόν φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στους συνδημότες μας και συνδιαμορφώνουμε, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της Νέας Πάτρας που οραματιζόμαστε!

Τώρα και εμείς ξεκινάμε έναν αδιαμεσολάβητο διάλογο με τους συνδημότες μας, με το λαό της Πάτρας και πρωτίστως με τους γαλάζιους ομοϊδεάτες μας, για την προετοιμασία της μεγάλης προσπάθειας ώστε  η Πάτρα να πάψει να είναι η μόνη πόλη της Ελλάδας, που βρίσκεται εγκλωβισμένη στα κομματικά κάτεργα !

Πάμε …μπροστά!

Πάμε …Πατρινά!

Πάμε … ΔΕΞΙΑ !"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις