Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Δεν είμαστε μόνοι μας»: Κυνηγός εξωγήινων ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε ιπτάμενο δίσκο

«Δεν είμαστε μόνοι μας»: Κυνηγός εξωγήιν...

Δείτε ΦΩΤΟ

Υπάρχει εξωγήινη ζωή; Ένας Βρετανός όχι μόνο το πιστεύει, αλλά μπορεί να το αποδείξει - όπως λέει- με νέες φωτογραφίες ενός εξωγήινου ιπτάμενου αντικειμένου.

Η παρουσία των εξωγήινων είναι πραγματική λέει. «Δεν είμαστε μόνοι μας», πρόσθεσε.

 

«Έμεινα εντελώς άναυδος από αυτό που έβλεπα»
Ειδικότερα, ο John Mooner, ειδικός στα UFO, τράβηξε τη Δευτέρα κάποιες φωτογραφίες στον ουρανό του Ντέβον της Αγγλίας, όπου διακρίνεται ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που αιωρείται. Όπως υποστήριξε ήταν ένας «εξωγήινος ιπτάμενος δίσκος».

«Μια λάμψη φωτός τράβηξε αμέσως το βλέμμα μου, καθώς κάτι που έμοιαζε με μέταλλο βγήκε από ένα σύννεφο», δήλωσε ο Mooner, σύμφωνα με το nypost.com. «Ήταν αναμφισβήτητα ένας ιπτάμενος δίσκος με δύο μαύρα ορθογώνια παράθυρα στο θολωτό τμήμα του σκάφους και τέσσερα μαύρα ανοίγματα κατά μήκος του κάτω μέρους της δομής του» είπε.

Με μια πιο προσεκτική εξέταση, το θολό αντικείμενο θα μπορούσε να μοιάζει αμυδρά με ένα χολιγουντιανό διαστημόπλοιο επιστημονικής φαντασίας. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος, που συνέχισα να παρακολουθώ την περιοχή με την ελπίδα να δω ξανά αυτό το απίστευτο σκάφος», δήλωσε. «Στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα, είχα πράγματι την ευκαιρία να το ξαναδώ, όταν βγήκε γρήγορα από το σύννεφο».

Σημείωσε: «Αυτή τη φορά, ωστόσο, κατέγραψα μόνο την κάτω πλευρά του σκάφους».

Αυτή η λεγόμενη παρατήρηση αποτελεί για τον Mooner «οριστική απόδειξη» ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται συστηματικά τον πλανήτη μας. Πάντως, ο Mooner δήλωσε ότι «έμεινα εντελώς άναυδος από αυτό που έβλεπα ενώ στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι είχε απαχθεί από εξωγήινους.

Ο ίδιος πιστεύει πάντως πως τα ΑΤΙΑ «έχουν μόνο καλές προθέσεις και μας προσέχουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις