Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στέφανος Κορκολής: Ο πατέρας μου «έφυγε» από λάθος διάγνωση

Στέφανος Κορκολής: Ο πατέρας μου «έφυγε»...

«Αν και ξέρω πως δεν φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι» δήλωσε ο ερμηνευτής

Ο Στέφανος Κορκολής έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι ανέφερε αρχικά: «Στον πατέρα μου θεωρώ ότι είπα τα πάντα, πριν φύγει από τη ζωή. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ο τρόπος που "έφυγε". Ο πατέρας μου "έφυγε" από λάθος διάγνωση, πρώτη φορά μιλάω για αυτό και αν και ξέρω πως δεν φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι».

«Δεν θέλησα να κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου. Από τη στιγμή που έχεις χάσει τον άνθρωπό σου, ό,τι και αν κάνεις μετά δεν έχει νόημα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο παρελθόν. «Κάτω από το σπίτι μου ήταν κορίτσια, αγόρια και μεγάλοι άνθρωποι, ποτέ όμως δεν καβάλησα το καλάμι. Όλη αυτή η εποχή με τρόμαζε τότε, νόμιζα ότι δεν το άξιζα, δεν καταλαβαίνω, γιατί έγινε, αλλά το αφήνω έτσι», ανέφερε.

 Όσο για το αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο talent show, δήλωσε: «Έχω δει talent shows και έχω δεχτεί και προτάσεις να πάω στην κριτική επιτροπή, αλλά δεν. Τα παιδιά που πάνε στα talent shows είναι γεμάτα όνειρα, πέφτουν σε μία απίστευτη δημοσιότητα και ανταγωνισμό, που γίνεται με τρόπο άγριο».

Τέλος, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος με τον καρκίνο. «Την εποχή που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, οι άνθρωποι που μιλούσα ήταν η οικογένειά μου. Η μάχη μου με τον καρκίνο και όλη εκείνη η εποχή, ήταν ζόρικη. Είναι αυτό που λες ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε εσένα. Έτσι την πάτησα. Ενώ είχα συμπτώματα που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά, έβγαζα μόνος μου, συμπεράσματα για να αποφύγω να πάω στον γιατρό. Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους που μας ακούνε, μακριά από το τσιγάρο», τόνισε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Την περίοδο που ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, πέταξα πολλά πράγματα τοξικά, όπως και τοξικούς ανθρώπους από δίπλα μου. Έκανα μια απίστευτη "οικονομία| στους ανθρώπους που θέλω να κρατήσω. Πορεύομαι με αυτούς που έχω επιλέξει και με δικαιώνουν μέσα στα χρόνια. Πάντα υπάρχει μέσα μου η αγωνία τι μέλλει γενέσθαι. Αν πω ότι δεν φοβάμαι θα είναι ψέμα, φοβάμαι δεν θα το παίξω θαρραλέος. Αυτό που μου έλεγε πάντα η μητέρα μου όσο βίωνα την περιπέτεια με τον καρκίνο, ήταν ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight