Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Την Πέμπτη 22/6 στις 10 το βράδυ στην Κάτω Αχαΐα live ο Πάνος Καλίδης

Την Πέμπτη 22/6 στις 10 το βράδυ στην Κά...

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων Φλόγα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος - Η μουσική εκδήλωση θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των φετινών Δυμαίων

Μια ακόμα μοναδική συναυλία διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων Φλόγα Πολιτισμού, αυτή την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10 το βράδυ, όπου υποδέχεται, με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο για το κοινό, στην πλατεία Παπαγιανοπούλου στην Κάτω Αχαΐα τον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, Πάνο Καλίδη.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, με επιτυχίες όπως «Σαν Τρελός» και «Πας να με Τρελάνεις», «Μοναξιά μου», ο 45χρονος Πάνος Καλίδης μαζί με την εξαιρετική ορχήστρα του που τα μέλη της διακρίνονται για το ήθος τους και την αγάπη τους στην μουσική, θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού στην έναρξη των φετινών Δυμαίων στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αγαπημένα τραγούδια, σύγχρονα και κλασσικά, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Πάνου Καλίδη και να εστιάσουν τόσο στην απλότητα, όσο και στην ουσία των στίχων τους.

Η διοργάνωση αυτή θα λάβει χώρα όπως προείπαμε, στο πλαίσιο της έναρξης των Δυμαίων 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture