Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έβρος: Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις για τον θάνατο με μαχαίρι της 28χρονης στο Τυχερό

Έβρος: Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετά...

Η 28χρονη Βίκυ βρέθηκε σε χαράδρα μ' ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος

Περίπου τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς Καδόγλου από το Τυχερό Σουφλίου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα του χωριού Λευκίμμη, κλείνει ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε τον περασμένο Φεβρουάριο το πανελλήνιο.

Η κοπέλα είχε ως γνωστόν βρεθεί στις 20 Φεβρουαρίου από συγγενείς της, οι οποίοι μαζί με αστυνομικούς την αναζητούσαν από την προηγούμενη ημέρα, μ’ ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος.

Είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι από το Τυχερό, φεύγοντας με το μηχανάκι της και είχε μεταβεί σ’ ένα συγκεκριμένο μέρος έξω από τη Λευκίμμη όπου συνήθιζε να πηγαίνει.

Από την πρώτη στιγμή, ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης είχε μιλήσει με τα αρχικά ευρήματα για αυτοχειρία και πως η 28χρονη βρήκε το κουράγιο και κάρφωσε το μαχαίρι η ίδια στο στήθος της, βάζοντας τέρμα στη ζωή της.

Τα ίδια ανέφερε στην Αστυνομία και μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από την οικογένεια, φίλους και γνωστούς της, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν σταμάτησαν να ερευνούν
Παρότι μετά τις καταθέσεις και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν συμφώνησαν με την άποψη του ιατροδικαστή ότι πρόκειται γι’ αυτοκτονία, δεν σταμάτησαν όλο αυτό το διάστημα να ερευνούν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ετσι αναμένονταν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί αν βρέθηκαν ίχνη ξένου DNA στην κοπέλα και οι τοξικολογικές εξετάσεις που επίσης ζητήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κεντρικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα στάλθηκαν αρχικά τα αποτελέσματα των ελέγχων για το DNA και στη συνέχεια αυτά των τοξικολογικών εξετάσεων.

Από αυτά, δεν προέκυψε ύπαρξη ξένου DNA στα ρούχα ή στο σώμα της 28χρονης Βίκυς. Επίσης, αρνητικές ήταν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Οπότε παραμένει η αρχική εκτίμηση, ότι πρόκειται για αυτοχειρία και η κοπέλα αποφάσισε και έβαλε τέρμα στη ζωή της με το μαχαίρι που κουβαλούσε πολλές φορές πάνω της, κατά τις αγροτικές εργασίες της οικογένειάς της, στις οποίες συμμετείχε ενεργά.

Πηγή: evros-news.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις