Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Σουτέρα- Ασπιώτη

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Σουτέρα- Ασπιώτη

Θλίψη για τον θάνατό της

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα ο θάνατος της Ελένης Σουτέρα- Ασπιώτη. Το δυσάρεστο γεγονό γνωστοποίησε η κόρη της. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα.

Στο συγκινητικό μήνυμά της η κόρη της αναφέρει, μέσω facebook

 

Σήμερα που θα γιόρταζε ο πατέρας μας, διάλεξε η μάνα μας να πάει να τον συναντήσει.. Καλό ταξίδι γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι, πάντα ήσουν ένα κοριτσόπουλο και πάντα έτσι θα σε θυμόμαστε.. τη Δευτέρα στις 3.00 το μεσημέρι θα την αποχαιρετίσουμε στην Ιερά Μητρόπολη.

Η εκλιπούσα ήταν εθελόντρια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ο Αιμοδότης.

Στο μήνυμά του ο Σύλλογος αναφέρει:

Αμέσως μετά την χαρά, ήρθε το δυσάρεστο γεγονός να μας θυμίσει ότι αυτή είναι η αλήθεια της ζωής... Η αγαπημένη μας Ελένη Σουτέρα - Ασπιώτη, η Ελένη μας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Αμέτρητα χρόνια στυλοβάτης και ταγμένη εθελόντρια του Συλλόγου μας, δίπλα στον αείμνηστο πρόεδρο μας, Γιώργο Σιμιγιατο, από το 1980, υπεύθυνη των αιμοδοσιών στα σχολεία, κόρη, σύζυγος και υπέροχη μητέρα, μα πάνω από όλα, ένας ξεχωριστός άνθρωπος... Πρόσφερε με την ψυχή της, βάζοντας πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή και τον ελεύθερο χρόνο της. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς, είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Την ευχαριστούμε ολόψυχα για την μεγάλη και αλτρουιστική προσφορά της και την αποχαιρετούμε με σεβασμό και πολλή αγάπη. Ευχόμαστε στα παιδιά και τα εγγόνια της την εξ ύψους παρηγοριά και να την έχουν πάντα φωτεινό παράδειγμα.
Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Μ. Τριπολιτσιώτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις