Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο που κληρονομείται στα παιδιά»

Αλέξης Κούγιας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσ...

Τι ισχυρίζεται ο συνήγορός της

O Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα) και αυτός είναι ο λόγος που η κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νοσοκομείο.

«Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα). Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις», είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή.

Και συνέχισε: «Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτή την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων ιατροδικαστών, οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη. Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κυρία Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι βιολόγος και γιατρός. Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια».

 

«Αυτό δίνει απαντήσεις αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμανδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίου ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις