Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Δικαστήρια: «Ξήλωσε» την πόρτα ασφαλείας όταν άκουσε την απόφαση

Πάτρα-Δικαστήρια: «Ξήλωσε» την πόρτα ασφ...

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν, χθες το μεσημέρι, στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών όταν στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του, ένας άνδρας «ξήλωσε» την πόρτα ασφαλείας της δικαστικής αίθουσας!

Το ένα από τα δύο φύλλα της πόρτας ασφαλείας με επένδυση γυαλιού έπεσε στο έδαφος από την οργή του χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανείς. Ο καταδικασθείς αν και συνοδευόταν από τους αστυνομικούς φέρεται να έπεσε με δύναμη πάνω στην πόρτα με αποτέλεσμα να την «γκρεμίσει».

 Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό καθώς πρώτοι αντέδρασαν στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς των δύο καταδικασθέντων στην υπόθεση, οι οποίοι ξέσπασαν σε κραυγές και κλάματα εντός της δικαστικής αίθουσας και παρουσία της Έδρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι συγγενείς των καταδικασθέντων εκτόξευαν βέλη κατά πάντων με αποτέλεσμα να προκληθεί πρωτοφανές σκηνικό έντασης. Η έδρα αποχώρησε μέχρις ότου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ στο σημείο μετέβη ισχυρή Αστυνομική δύναμη για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ωστόσο, την ώρα που οι δύο καταδικασθέντες αποχωρούσαν από την δικαστική αίθουσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την πτώση της πόρτας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο ∆ικαστικό Μέγαρο και έντρομοι οι υπάλληλοι πετάχτηκαν στα γραφεία τους για να δουν τι συνέβη.

Οι δύο καταδικασθέντες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του ∆ικαστικού Μεγάρου με τον άνδρα που προκάλεσε τη φθορά να παραπέμπεται στο Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο κατηγορούμενοι πρωτόδικα είχαν καταδικασθεί σε 12ετή κάθειρξη για ληστεία και σε δεύτερο βαθμό η ποινή τους μειώθηκε στα 9 έτη κάθειρξη.

Πηγή:Εφ. Η Γνώμη 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις