Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο δρόμος της ανάπτυξης περνά μέσα από τις κάλπες!

Ο δρόμος της ανάπτυξης περνά μέσα από τι...

*της Ευσταθίας Γιαννιά

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι πολίτες της Αχαΐας και όλης της Ελλάδας επιβράβευσαν τη συνέπεια λόγων κι έργων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εδραιώνοντας μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση, ό,τι αξίζουμε ακόμη καλύτερες μέρες.

Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο πρόεδρός μας, στη διάρκεια της προηγούμενης 4ετίας μίλησαν με τη «γλώσσα» της αλήθειας στον ελληνικό λαό, ενώ προστάτεψαν τη χώρα από το κλίμα του λαϊκισμού και της μοιρολατρίας που τεχνηέντως δημιουργούσε η αντιπολίτευση, εκμεταλλευόμενη τις εξωγενείς κρίσεις.

Οι Έλληνες, αλλά και οι Αχαιοί πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα και σήμερα είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να επισφραγίσουν για ακόμη μία φορά το ισχυρό «συμβόλαιο νίκης» με την παράταξή μας. Νίκης όχι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά του ελληνικού λαού, για μία Ελλάδα που θα πορεύεται με σταθερότητα, ισχυρότερη οικονομία και λιγότερες ανισότητες.

Οι πρώτες κάλπες άνοιξαν τον δρόμο για λιγότερους φόρους, καλύτερες δουλειές και περισσότερη ασφάλεια και για ανάπτυξη για όλους, ενώ από τις δεύτερες, στις 25 Ιουνίου θα κριθεί αν είμαστε αποφασισμένοι να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά!

Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε ούτε στιγμή. Έχοντας χτίσει ήδη μια αδιάρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, τους καλούμε στις 25 Ιουνίου με ανοικτή σκέψη να ψηφίσουν το ρεαλιστικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Γιατί τα μέτρα και οι πολιτικές που θα ληφθούν για την επόμενη τετραετία, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή όλων μας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε στάσιμοι. Η Ελλάδα προχωρά και μαζί κι όλοι εμείς. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Και μην ξεχνάμε, πως ο δρόμος για την πρόοδο, την προκοπή και την ευημερία, περνά μέσα από τη μαζική συμμετοχή και την ενίσχυση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

*Η Ευσταθία Γιαννιά είναι Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ, Υποψήφια Βουλευτής Αχαίας με τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις