Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στρεπτόκοκκος: Εξετάζονται ακόμη 25 παιδιά από την τάξη του 8χρονου - Αγωνία για τα αποτελέσματα

Στρεπτόκοκκος: Εξετάζονται ακόμη 25 παιδ...

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για εξετάσεις βρίσκονται οι στενές επαφές του 8χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του από στρεπτόκοκκο

Στο μικροσκόπιο των μικροβιολόγων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ βρίσκονται για strep tests περισσότερα από 25 παιδιά, τα οποία αποτελούν τις στενές επαφές του 8χρονου μαθητή, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή από στρεπτόκοκκο Α.

Με μεγάλη αγωνία αναμένονται εντός της μέρας τα αποτελέσματα. Στην περίπτωση, που βρεθούν θετικά δείγματα, θα εξεταστούν ακόμη περισσότερα παιδιά.

 Η σημερινή μέρα θα κρίνει, εάν θα ληφθούν κι άλλα μέτρα. Το θέμα θα απασχολήσει σύσκεψη στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ).

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο του 7χρονου διεξάγεται ήδη εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν ιατρική αμέλεια.

Η έρευνα έχει ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας–Τριανδρίας και μένει να αποδειχθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ή της έκθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο από αμέλεια.

Στην έγγραφη παραγγελία του ο εισαγγελέας ζήτησε να επισυναφθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και το σύνολο των φακέλων από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύθηκε το παιδί, μαζί με τις καταθέσεις των γονιών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις