Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζωή Κρονάκη: «Λειτούργησε με ακραία βία, έβαλα τα κλάματα»

 Ζωή Κρονάκη: «Λειτούργησε με ακραία βία...

Όσα είπε on camera

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Ζωή Κρονάκη το απόγευμα του Σαββάτου 10/6. 

Η γνώστη δημοσιογράφος, για την πλέον βίαιη συμπεριφορά που κλήθηκε να διαχειριστεί σε τηλεοπτικό γύρισμα μίλησε η Ζωή Κρονάκη.

«Το συνεργείο που βρίσκεται ακριβώς από πίσω ήταν και το συνεργείο με το οποίο βιώσαμε αυτή την κατάσταση. Και μάλιστα ήταν μια στιγμή συγκλονιστική για μένα, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δηλαδή να υπάρξω σε έναν εργασιακό χώρο, να έχουμε προσυμφωνήσει ότι το γύρισμα θα γίνει σε αυτόν τον χώρο και ο άνθρωπος που μας υποδέχθηκε να λειτουργήσει με ακραία βία. Με το να χτυπάει κάμερες, να βρίζει τον σκηνοθέτη, να τον πιάσει από τον γιακά, να βρίζει ιερά και όσια. Εγώ έβαλα τα κλάματα σε εκείνη την φάση», είπε αρχικά η Ζώη Κρονάκη.

«Ένιωσα ανίσχυρη και αδύναμη να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Το μόνο που ζητούσα είναι να σταματήσει, “ας σταματήσουμε το γύρισμα, δεν χρειάζεται να πάμε παρακάτω” έλεγα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε παροξυσμό. Αφότου κατεβήκαμε, μπορέσαμε τελικά και απελευθερωθήκαμε από τον χώρο», πρόσθεσε η Ζώη Κρονάκη.

«Πρέπει να πω ότι δεν ήταν ο συνεντευξιαζόμενος αυτός που λειτούργησε έτσι. Ήταν ο άνθρωπος που είχε τον χώρο και είχε συμφωνήσει να γίνει το γύρισμα εκεί. Όταν φύγαμε από το γύρισμα, ο συνεντευξιαζόμενος μάς πήρε τηλέφωνο και μας ζήτησε συγγνώμη θέλοντας να συνεχίσουμε με κάποιον τρόπο. Φυσικά δεν έγινε ποτέ αυτό το γύρισμα και με αυτό τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω καμία σχέση», κατέληξε η Ζωή Κρονάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight