Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιταλία: Influencer ετών 93- Η σούπερ γιαγιά του Instagram με τους 229.000 ακολούθους

Ιταλία: Influencer ετών 93- Η σούπερ για...

Η ηλικιωμένη Ιταλίδα μπήκε στο Instagram πριν μερικά χρόνια… μέσω του εγγονού της

Δεν ξέρουμε αν η Licia Fertz από την Ιταλία θεωρεί ότι ισχύει εκείνη η περίφημη ατάκα «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», αλλά ξέρουμε ότι η σούπερ γιαγιά πήρε την ρήση αυτή, την προσάρμοσε στα μέτρα της, την έκανε: «Το Instagram χρόνια δεν κοιτά».

Αποτελεί την γηραιότερη Influencer της γνωστής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα η 93χρονη έχει περισσότερους από 229.000 ακόλουθους.

Η τρομερή γιαγιά της Ιταλίας και του Instagram κάνει θραύση στο διαδίκτυο δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, μετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, πολλά κανάλια τις έχουν εκτενή αφιερώματα.

 Η ηλικιωμένη Ιταλίδα μπήκε στο Instagram πριν μερικά χρόνια… μέσω του εγγονού της. Η Licia Fertz μόλις είχε χάσει τον αγαπημένο της σύζυγο και η ψυχολογία της ήταν στα τάρταρα.

Ένας από τα εγγόνια της θέλησε να κάνει κάτι για εκείνη, έτσι ώστε να βγει από το τέλμα της κατάθλιψης και να βρει ένα ενδιαφέρον για να ασχολείται.Ο εγγονός της Ιταλίδας της έφτιαξε έτσι την προσωπική της σελίδα στο Instagram. Της έδειξε πως λειτουργεί η πλατφόρμα και αυτό ήταν.

Η Licia Fertz όχι μόνο μαγεύτηκε από το νέο ηλεκτρονικό κόσμο που ανοίχτηκε μπροστά της, αλλά έγινε ενεργό μέλος και σύντομα έγινε influencer, καθώς οι ακόλουθοί της άρχισαν να αυξάνονται με τεράστιους ρυθμούς και έφτασαν πάνω από τους 229.000 χιλιάδες.

Αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις

Η Licia Fertz έχει ως βασικό στόχο να δείξει σε όλους ότι δεν πρέπει να ντρέπονται για το σώμα τους και αυτό την έχει κάνει αγαπητή σε όλους και οι ακόλουθοί της στηρίζουν με πολλές «καρδούλες» κάθε ανάρτησή της, ειδικά στο θέμα αυτό.

Η σούπερ γιαγιά του Instagram από την Ιταλία, πάντως, κάνει και αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις στην προσπάθειά της να δείξει σε όλους ότι πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους, να μην ντρέπονται γι’ αυτό και να φοράνε ό,τι τους αρέσει και τους κάνει να νιώθουν καλά. Από την άλλη η Ιταλίδα έγινε και συγγραφέας, καθώς πριν λίγα χρόνια είχε βγάλει ένα βιβλίο το «No time to be sad», που είχε ως στόχο να πείσει όλους να μην το βάζουν κάτω ποτέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight