Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη παρέστη στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Crohn

Πάτρα: Η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη παρ...

Η εκδήλωση στην διασταύρωση των πεζοδρόμων Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, είχε θέμα: «Γνώρισε τις ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου»

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτη 8/6, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε στην διασταύρωση των πεζοδρόμων Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, με θέμα: «Γνώρισε τις ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αλλά και η καθοδήγηση των ασθενών σε ότι αφορά στην πρόληψη, αλλά και τα δικαιώματά τους.

«Έχει μεγάλη σημασία η ενημέρωση και κατ’ επέκταση η έγκαιρη διάγνωση, για μια νόσο που δεν είναι ορατή, προκαλείται και από την ανασφάλεια σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της καθημερινότητάς μας  και ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας», τόνισε η Αντιδήμαρχος κ. Σαμούρη σε δήλωσή της και συμπλήρωσε αναφέροντας τα εξής:

«Το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολλίτιδα Αχαΐας, παλεύει με συνέπεια για τα δικαιώματα των πασχόντων συμπολιτών μας. Παλεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία, αλλά και για να προσφέρει στα άτομα που πάσχουν από ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους πληροφόρηση προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους σε όλα τα επίπεδα καθώς επίσης και πολύτιμες γνώσεις για καινοτόμες θεραπείες.

Στον αγώνα τους αυτόν, η Δημοτική Αρχή, παραμένει στο πλευρό του, όπως και όλων των ευάλωτων ομάδων της πόλης μας με κάθε μέσον και δυνατότητα που διαθέτει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις