Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρέθυμνο: Αδέσποτη σφαίρα στο δωμάτιο παιδιού – «Έχω αηδιάσει» λέει η μητέρα της μικρής

Ρέθυμνο: Αδέσποτη σφαίρα στο δωμάτιο παι...

Το ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ακόμα χειρότερες καταστάσεις στο Ρέθυμνο, αποδίδεται σε καθαρή τύχη.

Παραλίγο τραγωδία στο Ρέθυμνο, όταν αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» μέσα σε δωμάτιο ενός μικρού παιδιού.

Το ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ακόμα χειρότερες καταστάσεις στο Ρέθυμνο, αποδίδεται σε καθαρή τύχη. Η αδέσποτη σφαίρα μπήκε στο δωμάτιο ενός μικρού παιδιού, που εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν για ύπνο. Η μικρή πίστεψε πως κάποιος έριξε πέτρα. Το επόμενο πρωί, όταν είδε πρώτη τι είχε συμβεί, μίλησε στη μητέρα της.

Πώς μπορεί να νιώσει ένα παιδί όταν καταλάβει ότι μια σφαίρα έχει «καρφωθεί» στο τζάμι του δωματίου του; Όπως ένιωσε η νεαρή μαθήτρια στο Βιολί Χαράκι, που γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας 5 Ιουνίου του 2023 άκουσε έναν κρότο, την ώρα που ετοιμαζόταν για ύπνο, αλλά νόμιζε ότι κάποιος πέταξε πέτρα.

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, δεν είπε τίποτα στους γονείς της εκείνη την ώρα, το έκανε όμως το άλλο πρωί που είδε πως το τζάμι της είχε μια τρύπα από σφαίρα και έντρομη μίλησε στη μητέρα της.

Μία αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο παράθυρο της και από θαύμα δεν είχαμε θύματα. Από θαύμα, γιατί τα τζάμια ήταν διπλά και τρύπησε μόνο το ένα, γιατί δεν ήταν κάποιος στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα, γιατί θα μπορούσε να διαβάζει το παιδί ακριβώς μπροστά στο τζάμι.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Χαρακτηριστική και η ανάρτηση της μητέρας του κοριτσιού που η σφαίρα χτύπησε το παράθυρό του, η οποία έγραψε: «Ρέθυμνο. Η πόλη που μια σφαίρα μπορεί να πετύχει εσένα ή το παιδί σου μέσα στο σπίτι σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχω αηδιάσει, το σιχάθηκα πια».

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις