Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παπαγεωργίου- Καραβασάνης: Ο έρωτας καλά κρατεί

Παπαγεωργίου- Καραβασάνης: Ο έρωτας καλά κρατεί

Γεμάτη από ευτυχία είναι αυτό το διάστημα η ζωή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της για το «My style rocks», και ο σύντροφός της Γιάννης Καραβασάνης ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση.

Γεμάτη από ευτυχία είναι αυτό το διάστημα η ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία κυριολεκτικά δεν σταματά να χαμογελά όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά της.

 Η παρουσιάστρια με τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ και το «My style rocks», ενώ ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης, που επέστρεψε στη ζωή της, την ισορροπεί απόλυτα.

Οι δυο τους σε λίγο καιρό κλείνουν έναν χρόνο επανασύνδεσης και είναι έτοιμοι να μπαρκάρουν για τα Κουφονήσια, όπου βρίσκεται το ησυχαστήριο της φίλης αλλά και καθοδηγήτριας της Ηλιάνας, Έλενας Χριστοπούλου. Μάλιστα, ο σύντροφος της Ηλ. Παπαγεωργίου έχει αναπτύξει μια όμορφη φιλία με τον Αποστόλη Κώτση, σύντροφο της Ελ. Χριστοπούλου.

Τελειώνοντας τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ηλ. Παπαγεωργίου ανυπομονεί για όλα τα όμορφα που της επιφυλάσσει η ζωή. Η παρουσιάστρια είναι φύσει αισιόδοξη. Έχει μάθει από τη μέντορά της, Ελ. Χριστοπούλου, να διώχνει κάθε τοξικότητα και να πορεύεται με χαμόγελο. Αυτό αποζητά πλέον και με αυτόν τον γνώμονα κινείται. Οι άνθρωποι που έχει επιλέξει είναι εκείνοι που δημιουργούν μόνο θετική ενέργεια. Επειδή και στην εκπομπή μόδας περνάει καλά, συμφώνησε να συνεχίσει ως μέλος της κριτικής επιτροπής για ακόμη μία σεζόν, καθώς το κλίμα με τους συνεργάτες της, Κατερίνα Καραβάτου, Δημήτρη Σκουλό και Στέλιο Κουδουνάρη, είναι πολύ καλό.

Όλα δείχνουν ότι η σχέση της με τον Γ. Καραβασάνη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση. Βέβαια, θα αναρωτηθεί κανείς για ποιο λόγο η Ηλιάνα δεν εξωτερικεύει στα social media τη χαρά αυτή και δεν δημοσιοποιεί τρυφερές προσωπικές στιγμές και λόγια αγάπης.

Η απάντηση είναι απλή, καθώς όχι μόνο δεν μοιράζονται κοινές φωτογραφίες, αλλά δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον.

Και αυτό γιατί ο Γ. Καραβασάνης δεν ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ, δεν επιθυμεί να απασχολεί τη δημοσιότητα μέσα από τη σχέση του και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. Επίσης, και η ίδια έχει δοκιμάσει στο παρελθόν να ανοιχτεί και να μοιραστεί πράγματα από τη σχέση της, όμως αυτό δεν πήγε πολύ καλά.

Η επανασύνδεση με τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί σε πολύ νεαρή ηλικία (ο γάμος τους δεν είχε κρατήσει πολύ) της βγαίνει σε καλό και αυτό το προστατεύει όσο μπορεί, με το ζευγάρι να βρίσκεται εν αναμονή καλοκαιρινών διακοπών και τρυφερών στιγμών στην παραλία.

Realnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight