Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023 - Ανδρέας Κατσανίωτης: "Για την αυτοδυναμία της ΝΔ θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη" - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Εκλογές 2023 - Ανδρέας Κατσανίωτης: &quo...

Ραντεβού με φίλους στο «Βυζαντινό» έδωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Τις φίλες και τους φίλους συνάντησε απόψε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας και τ. Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης σε δηλώσεις του ανέφερε "Είναι μια σημαντική ημέρα για μένα και παράλληλα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές τις 25 Ιουνίου. Για την αυτοδυναμία της παράταξής μας θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη. 25 Ιουνίου η μεγάλη νίκη και από τις 26 Ιουνίου σηκώνουμε τα μανίκια για να πάμε την Ελλάδα μπροστά".

Όσον αφορά την Αχαΐα επεσήμανε: "Δεν είναι θέμα χρωμάτων στην Αχαΐα, μπλε, πράσινο...τα χρώματα και ο ανταγωνισμός μας έχουν καταστρέψει. Οι Αχαιοί δεν ψηφίζουν με βάση το τι ψήφιζαν οι γονείς τους, ψηφίζουν με βάση το μέλλον τους και τα παιδιά τους".

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» και κατά τη διάρκειά της, ο Αχαιός πολιτικός ,ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και στην παράταξη της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 ενώ αναφέρθηκε στις σημαντικές εκλογές της 25ης Ιουνίου που πρέπει να «σφραγίσουν» το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και να διασφαλίσουν μία σταθερή και αυτοδύναμη διακυβέρνηση για την επόμενη 4ετία όπως ανέφερε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις