Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Έγινα ληστής επειδή ο πατέρας μου έχει καρκίνο και δουλεύει για 600 ευρώ»

«Έγινα ληστής επειδή ο πατέρας μου έχει ...

Τι είπε στην Ανακρίτρια ο ληστής που συνελήφθη στον Αλμυρό Βόλου

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στον Αλμυρό Βόλου στις 8 Μαϊου και συνελήφθη ένας 18χρονος από τα Σκόπια, στην Ευξεινούπολη, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία.

Ο ληστής παραδέχτηκε την πράξη του και ο Βόλος συζητάει τις εξηγήσεις που έδωσε.

Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ σε περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία απομίμηση πυροβόλου όπλου, τύπου πιστόλι και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Την Τετάρτη 31 Μαϊου του 2023 οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για τις παραπάνω παραβάσεις και ομολόγησε την ληστεία, για την οποία θα απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή.

«Το έκανα για να στείλω τα χρήματα στον πατέρα μου που έχει καρκίνο. Δούλευα όλη μέρα για 600 ευρώ και του έστελνα τα μισά λεφτά», είπε στο Αυτόφωρο, παραδεχόμενος την ληστεία και η έδρα είχε καλέσει μεταφράστρια για να καταγράφεται η κατάθεσή του.

Στην χθεσινή δίκη με τις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος καταδικάστηκε σε 10 μήνες με αναστολή και 3. 750 ευρώ πρόστιμο. Ως προς το χρονικό της ληστείας, το βράδυ της 8ης Μαϊου, στον Αλμυρό, ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο πρακτορείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.

Η θρασύτατη ληστεία έγινε βράδυ Δευτέρας, σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Αλμυρού, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία. Αυτό που είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι ότι εκείνη την ώρα πολύς κόσμος ήταν έξω σε καφετέριες και ταβέρνες της πόλης και παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αυτό ωστόσο δεν αποθάρρυνε τον ληστή, ο οποίος φορώντας ολοπρόσωπη κουκούλα «εισέβαλε» μέσα στο πρακτορείο,  όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνη της η υπάλληλος της επιχείρησης.

Όπως ήταν φυσικό η κοπέλα πανικοβλήθηκε. Ήταν μόνη της και στη θέα του όπλου πάγωσε. Δεν ήταν σίγουρη αν είναι αληθινό ή ψεύτικο. Προκειμένου να διακινδυνέψει τη ζωή της του έδωσε τα χρήματα και ο 18χρονος έγινε καπνός.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις