Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: «Πάγωσε» την Κατερίνα Καραβάτου η ξαφνική αδιαθεσία

My Style Rocks: «Πάγωσε» την Κατερίνα Κα...

"Δημήτρη, συγγνώμη που σε διακόπτω" τόνισε, αρχικά, η παρουσιάστρια του My Style Rocks

Με την Κατερίνα Καραβάτου βεβαίως στην παρουσίαση ήρθε το My Style Rocks, το απόγευμα της Τετάρτης, για μια ακόμα φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Αν και στην πασαρέλα βρέθηκε όμως η Emilia Vodos, η Όλγα Κοτλιδά έμελλε να αιφνιδιάσει τόσο την παρουσιάστρια όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι μόδα του ΣΚΑΪ.

Και αυτό μιας και ο Δημήτρης Σκουλός μιλούσε στην Emilia Vodos για την ενδυματολογική της επιλογή αλλά η Κατερίνα Καραβάτου στον διέκοψε απρόσμενα κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του My Style Rocks. «Δημήτρη, συγγνώμη που σε διακόπτω. Όλγα μου, αν δεν αισθάνεσαι καλά, μπορείς να βγεις έξω τώρα; Να συνεχίσει ο Δημήτρης» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κάνοντας νόημα στη νεαρή διαγωνιζόμενη να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό.

«Και πες μου για οτιδήποτε» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας απευθυνόμενη στην Όλγα Κοτλιδά που βγήκε από το πλατό του My Style Rocks.

Για την ιστορία του My Style Rocks, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά αργότερα η Όλγα Κοτλιδά επέστρεψε στο πλατό νιώθοντας εμφανώς καλύτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight