Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023- ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για όσα είπε ο Ψαριανός για τους εκπαιδευτικούς

Εκλογές 2023- ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μη...

Για αλαζονεία κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Για αλαζονεία κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τα όσα έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Twitter κατά των εκπαιδευτικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν συμφωνεί με χαρακτηρισμούς όπως «καθάρματα, σκουλήκια, αλήτες και αρχιμαφιόζους».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς. Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων».

«Τους αποκάλεσε 'καθάρματα', 'σκουλήκια', 'αλήτες' και 'αρχιμαφιόζους', όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες. Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται. Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού, χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις