Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιφερειακές εκλογές 2023 - Δυτ. Ελλάδα: Ο Δημήτρης Γκαβέρας στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη

Περιφερειακές εκλογές 2023 - Δυτ. Ελλάδα...

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Περιφερειακές Εκλογές

Ο Δημήτρης Γκαβέρας θα βρίσκεται στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις Περιφερειακές Εκλογές αναφέρει:

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και με ενθουσιασμό αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση, του κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένου Περιφερειάρχη μας κου Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος αποτελεί έμπνευση και φωτεινό παράδειγμά για όλους τους νέους της γενιάς μας, να ενταχθώ στην εξαιρετική του ομάδα, με σκοπό την διεκδίκηση της εντολής από το λαό της Περιφέρειάς μας, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο της Περιφερειακής Αρχής.
Ένιωθα ήδη την υποχρέωση να εξελιχθώ σε πιο ενεργό μέλος της κοινωνίας μας αποτυπώνοντας δυναμικά το στίγμα της γενιάς μου στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Έχοντας πάντα κατά νου ότι οι πολίτες θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για τη διοίκηση του τόπου μας και φυσικά έχοντας την πλήρη στήριξη του στενού αλλά και του ευρύτερου οικογενειακού μου περιβάλλοντος, των συνεργατών και φίλων μου, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους αλλά και αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των νέων συμπολιτών μας αποφάσισα να αναμειχθώ ενεργά στα διοικητικά

δρώμενα της Περιφέρειάς μας με θάρρος και υπευθυνότητα.
Με γνώμονα τη συμμετοχική δημοκρατία και την πλήρη διαφάνεια οι ενεργοί πολίτες θα πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιοι για τον τόπο τους εκλέγοντας εκπροσώπους άξιους για την θέση που τους επέλεξαν.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά και είναι βέβαιο ότι κάθε προσπάθειά μας θα έχει στόχο το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.
Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους ίδιους μας τους εαυτούς.
Η ιστορία γράφεται από τη συμμετοχή όλων μας και ας μην ξεχνάμε ότι τώρα είναι η ώρα της δικής μας γενιάς.

Η Περιφέρειά μας πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη και γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε υπεύθυνα και στοχευμένα, για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον και τις υποδομές προσφέροντας σταθερότητα, εγγυώμενοι την πρόοδο και την ανάπτυξη .
Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη, ο καθένας από το δικό του μετερίζι για ένα καλύτερο μέλλον.

Η υποψηφιότητά μου εντάσσεται στο διαρκή αγώνα για μία αξιοκρατική, ισότιμη και παραγωγική τοπική κοινωνία, στην ουσιαστική προσπάθεια για τη δημιουργική πρόοδο του τόπου μας, που είμαι βέβαιος ότι θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κο Νεκτάριο Φαρμάκη για την ευκαιρία που μου δίνει να εκφράσω το όραμά μου για την Περιφέρειά μας και να συμπορευτώ μαζί του.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους στενούς μου συνεργάτες, που πίστεψαν σε αυτό το κοινό όραμα και έγιναν αμέσως αρωγοί και κοινωνοί αυτού του δύσκολου εγχειρήματος, αυτής της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας για την περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Αλεξ. Γκαβέρας
PhD Δικηγόρος παρ´ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις