Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας: Ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα -  Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας: Ξεκίνησαν ...

Στο MY WAY HOTEL

Το 2ο Συνέδριο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στην Ογκολογία: "Κατανοώντας την Ανάγκη - Διερευνώντας το Κενό" πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο MY WAY HOTEL & EVENTS, στην Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα.

Το επιστημονικό συνέδριο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, υψηλής σημασίας προτεραιότητες για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ αποτελούν η διερεύνηση του στίγματος της διάγνωσης, η διάχυση της γνώσης, η ενημέρωση των μελών μας και των ογκολογικών ασθενών γενικότερα, η ενεργός συμμετοχή τους, η κατάδειξη της ανάγκης και των θεραπευτικών επιλογών και η ενθάρρυνση τους στην αναζήτηση αλλά και στην διεκδίκηση του δικαιώματος της ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Ομιλητές στο συνέδριο είναι κορυφαίοι και έγκριτοι επιστήμονες αλλά και εμπλεκόμενοι με το θέμα του καρκίνου από μια ευρεία γκάμα προσώπων (πάσχοντες, ιατρούς νοσηλευτές, οικογένειες, φυσικά ψυχιάτρους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, κ.α.).

Σύμφωνα με την προεδρο του Άλμα Ζωής φιλοδοξούν η διοργάνωση να καταστεί πλέον θεσμός η διενέργεια του και σημείο αναφοράς για πολλές ειδικότητες εμπλεκομένων με το θέμα και βέβαια, φοιτητές και φοιτήτριες ψυχιατρικής, ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας, νοσηλευτικής και ανθρωπιστικών σπουδών, καθώς και άλλων κλάδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις