Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κόρινθος: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι - Τι λέει η γιαγιά του

Κόρινθος: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκ...

«Νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα»

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το μικρό αγοράκι από την Κόρινθο, που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

«Νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα»

Το 1,5 ετών παιδί, έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό. Η γιαγιά του, η οποία πρόσεχε το αγοράκι τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα, εξήγησε στον Alpha ότι, «είναι κρίσιμη η κατάσταση και το παιδί έκανε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Τι να σας πω… Εδώ ήταν, για ένα λεπτό έφυγε από την προσοχή μου και έπεσε από το μπαλκόνι. Περπατούσε, έτρεχε… Τα κάγκελα ήταν οριζόντια και ανέβηκε στα κάγκελα».

 Όπως τόνισε η γυναίκα, για τη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, «ήταν η αδερφούλα του έξω και φώναξε. Πήγαινα και στη διαδρομή μου λέει ότι γιαγιά έπεσε. Και εγώ νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα. Δεν κατάλαβα ότι έπεσε από κάτω. Είχα μπει μέσα για να πάρω το παγουρίνο του και να κατέβουμε στην αυλή. Το είχα ντύσει και γύρισα να πάρω το παγούρι. Και με το που γυρίζω μέσα μέχρι να βγω έξω είχε πέσει το παιδί»

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί έλαβε τις πρώτες βοήθειες αλλά, στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. Χθες, ο μικρός τραυματίαςυποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει. Από την πτώση, το αγοράκι έχει τραυματιστεί σοβαρά και στον θώρακα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις