Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καβάλα: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του

Καβάλα: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που βί...

Οι αρχές έλαβαν γενετικό υλικό από τα δύο ανήλικα παιδιά της κόρης του ενώ εξετάζονται και τα άλλα επτά αδέλφια της

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος άντρας από την κοινότητα Ερατεινή του δήμου Νέστου στην Καβάλα που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο 52χρονος άντρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως βίαζε την κόρη του αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε. Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών ενός και εφτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της κοπέλας
Ο εφιάλτης της κοπέλας εκτυλισσόταν επί 18 χρόνια σε καταυλισμό Ρομά, στην Καβάλα. Μάλιστα στον ίδιο καταυλισμό και στο παρελθόν είχαν διερευνήσει οι Αρχές μία υπόθεση αιμομιξίας και βιασμών μεταξύ δύο αδελφών.

Αυτή την φορά, μετά από καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας και σε συνεργασία με την εισαγγελία, ξεκίνησε έρευνα και προανάκριση που αφορούσε στην συλλογή στοιχείων για τον επί σειρά ετών βιασμό μίας 26χρονης σήμερα κοπέλας που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση, από τον ίδιο της τον πατέρα και μάλιστα από τα 8 της χρόνια, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα.

Κατόπιν αυτών, εκδόθηκε ένταλμα από τον αρμόδιο Ανακριτή και συνελήφθη χθες ο 52χρονος Ρομά και πατέρας 11 παιδιών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό πρόσωπο, κατάχρηση ανηλίκου, ενδοοικογενειακή βία κλπ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, πρόκειται για έναν εξαιρετικά κακοποιητικό σύζυγό και πατέρα, όπου βίαζε και χτυπούσε βάναυσα και την σύζυγό του, η οποία όμως φοβόταν να καταγγείλει οτιδήποτε και βίαζε το άρρωστο παιδί του επί 18 ολόκληρα χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις