Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Φρούτα σε κουτί: Το απλούστατο κόλπο για να καταλάβετε αν είναι φρέσκα

Φρούτα σε κουτί: Το απλούστατο κόλπο για...

Tα social media μάς δίνουν πολλές φορές χρήσιμες συμβουλές που μας… λύνουν τα χέρια

Τώρα ήρθε η ωραία αυτή εποχή κατά την οποία βγαίνουν οι φράουλες και άλλα φρούτα, που αγοράζουμε συσκευασμένα σε κουτιά, όπως φραγκοστάφυλλα ή μούρα.  Θα ακολουθήσουν σε λίγο διάστημα τα βερίκοκα ή τα κεράσια.

Επειδή θέλουμε πάντα να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε διαλέξει τα καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να ανοίξουμε το κουτί και να τσεκάρουμε ακόμα κι εκείνα που βρίσκονται στον πάτο του, υπάρχει ένα απλό κόλπο που θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό. Έτσι, θα καταφέρουμε να καταναλώσουμε όλα τα φρούτα μας χωρίς να πετάξουμε στα σκουπίδια τα μισά από αυτά, επειδή ήταν ήδη ώριμα όταν τα αγοράσαμε και χάλασαν γρηγορότερα από ό,τι περιμέναμε. Ποιο είναι το κόλπο
 
Το βρήκαμε στο Instagram. social media μάς δίνουν πολλές φορές χρήσιμες συμβουλές που μας… λύνουν τα χέρια και διευκολύνουν τη ζωή μας. Εδώ η χρήστης Meredith Alston (@naptown_thrifts) μάς δείχνει πώς την έμαθε ο σύζυγός της να ξεχωρίζει τα φρέσκα φρούτα σε ένα μανάβικο.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αρκεί μόνο να αναποδογυρίσετε το κουτί πριν το βάλετε στο καλάθι σας. Αν κάποια φρούτα μείνουν κολλημένα στον πάτο, αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι είναι πολύ ώριμα, γι’ αυτό και κόλλησαν. Αν, αντιθέτως, μετακινηθούν όλα προς την άλλη μεριά, αυτό σημαίνει ότι βρήκατε ένα καλό δείγμα, οπότε μπορείτε να το προσθέσετε άφοβα στο καρότσι σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life