Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την Τετάρτη 24/5 το ΜΑΤΖΙΚ 2023 των Μαχητών της Πάτρας

Την Τετάρτη 24/5 το ΜΑΤΖΙΚ 2023 των Μαχη...

Στα Παλαιά Σφαγεία

Οι « ΜΑΧΗΤΕΣ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για δεύτερη χρονιά, οργανώνουν την εκδήλωση ΜΑΤΖΙΚ 2023, την Τετάρτη 24 Μαΐου, ώρες 18:00 – 22:00, στα Παλαιά Σφαγεία της πόλης.

ΜΑΤΖΙΚ σημαίνει γιορτή, χαρά…είναι επικοινωνία αλλά και ευκαιρία για δημιουργία νέων σχέσεων για όλους μας. ΜΑΤΖΙΚ είναι αγάπη…

Την εκδήλωση θα ανοίξει και θα μας «παρασύρει μουσικά»  η ομάδα κρουστών των Μαχητών  με την ευγενή στήριξη και διεύθυνση  του κυρίου Νίκου Φορλίδα . Το «ταξίδι» θα συνεχιστεί με τη χορωδία του 45ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών με μαέστρο την εκπαιδευτικό κυρία Δήμητρα Πίτσιου. Έπεται μουσικοχορευτική παράσταση, παραγωγή της κυρίας Μαριμίλλης Ασημακοπούλου και του M.A. School of Performing Arts με την σύμπραξη με του ΝΑΥΤΙΛΟΥ, Κέντρο Προσχολικής Αγωγής - Νηπιαγωγείο και των ΜΑΧΗΤΩΝ, με τίτλο «Φτάσε Όπου δε Μπορείς». Η γιορτή μας θα ολοκληρωθεί με το συγκρότημα «ABOVE SUSPICION” και την “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ» !!

Καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής θα λειτουργεί bazaar χειροποίητων δημιουργιών των νέων μας από τα εργαστήρια κεραμικής και εικαστικών του Κέντρου Διημέρευσης - Ημερησίας Φροντίδας ΚΔ-ΗΦ.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:

Με  την εκδήλωση αυτή θα θέλαμε να αναδείξουμε το βίωμα  και την θέση μας,  ότι μέσα από κοινά σημεία αναφοράς όπως η τέχνη, ο χορός και η μουσική, μπορούμε όλοι, μικροί μεγάλοι, άτομα με ή χωρίς αναπηρία, να εξοικειωθούμε, να συνυπάρξουμε και να αποδεχθούμε την εικόνα και την καθημερινότητα της νοητικής αναπηρίας και να συντελέσουμε και εμείς µε το έργο µας στην ενίσχυση της ψυχικής ευεξίας των νέων μας και στην καταπολέμηση της περιθωριοποίησης και των προκαταλήψεων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture