Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου στην Achaia Clauss

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Παι...

Το διοργάνωσε την Κυριακή 14/5 το πρωί το Πολύεδρο - Συμμετείχαν 10 συγγραφείς, ανάμεσα τους & ο πολυγραφότατος Φίλιππος Μανδηλαράς, τιμώμενος συγγραφέας του φετινού Φεστιβάλ

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Πολύεδρο στην Achaia Clauss. Η φετινή διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με την ΠΕΔ Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας με πολλές εκδηλώσεις για τους μικρούς αναγνώστες, φίλους των βιβλίων.

Συμμετείχαν 10 συγγραφείς: οι Ιωάννα Αραμπατζή, Άννα Δενδρινού, Βασιλική Δευτεραίου,  Σωτηρία Μπιλιανού, Θάλεια Τριανταφύλλου, Παναγιώτα Σμυρλή, Νεκτάριος Στελλάκης, Αγαθή Ρόδη, Φωτεινή Μυλωνά και ο πολυγραφότατος Φίλιππος Μανδηλαράς, τιμώμενος συγγραφέας του φετινού Φεστιβάλ και υποστηρικτής του συγκεκριμένου θεσμού, από το ξεκίνημα του πριν τριάντα χρόνια.

Συμμετείχαν επίσης οι εικαστικοί Χριστίνα Δημητροπούλου, Αναστασία Ντόντη, Ηλίας Παπανικολάου, ο μουσικός Γιώργος Ντούρης από το Ωδείο Paganini και η δημοσιογράφος – εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Ελένη Βασιλοπούλου.

Με πολλές δραστηριότητες, πάντα μέσα από τα βιβλία, εκπαιδευτικοί, εικαστικοί καλλιτέχνες, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, ηθοποιοί και μουσικοί δημιούργησαν και διασκέδασαν μαζί με τα παιδία. Επίσης η Έκθεση με βιβλία δραστηριοτήτων, γνώσεων και λογοτεχνικά, για παιδιά και εφήβους συγκέντρωσε επίσης το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Achaia Clauss.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture