Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο πατέρας για τον θάνατο του βρέφους

Άρτα: Μόνος του στον ανακριτή ο πατέρας ...

Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο 37χρονος που θα απολογείται για δύο ωρες για τον θάνατο του βρέφους

Στον ανακριτή έφτασε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής ο 37χρονος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο ξεχασμένο για ώρας μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 37χρονος πατέρας συναντά τον ανακριτή μόνος του, δίχως να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, παρά τις πληροφορίες που τους ήθελαν να είνα μαζί.

Σημειώνεται ότι οι δυό τους συναντήθηκαν χθες στο νοσοκομείο Άρτας, με τη μητέρα να δίνει ελαφρυντικά στον 37χρονο και να ξεσπούν αγκαλιασμένοι σε κλάματα θρηνώντας την απώλεια του παιδιού τους.

Ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ, μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι στο δικαστικό μέγαρο Άρτας με την απολογία του να εκτιμάται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

 

Ο 37χρονος προανακριτικά φαίνεται να έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις τις οποίες θα πει πιο αναλυτικά και σήμερα στον ανακριτή, ότι καθώς είχε πάρει το μωρό να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό, αυτό κοιμόταν στο καθισματάκι του, εκείνος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την εργασία του το οποίο τον αναστάτωσε και αντί να στρίψει για τον σταθμό αυτός κατευθύνθηκε προς την εργασία του.

Στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε να πάρει το υπηρεσιακό. Το μωρό έμεινε για 7 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους περαστικούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις