Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής της Δήμητρας Παπαδημητροπούλου στην Αγορά Αργύρη -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής...

Στα εγκαίνια την Τετάρτη 10/5 το βράδυ παρέστη και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη

Η 2η ατομική έκθεση ζωγραφικής της συμπολίτισσας δημιουργού Δήμητρας Παπαδημητροπούλου άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023 τις πύλες της στο χώρο της «Αγοράς Αργύρη» στην οδό Αγ. Ανδρέου και Ζαίμη.

Τα έργα της έκθεσης αποτελούν προϊόν παρατήρησης αντικειμένων και εικόνων τα οποία μεταφέρονται στον «καμβά»  από την δημιουργό με το δικό της πρωτόγνωρο τρόπο. Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Η έκθεση είναι αναδρομική και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται έργα από ακρυλικά και ακουαρέλες. Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο για την αγορά γραφικής ύλης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για προμήθεια  τροφίμων.

Η Δήμητρα Παπαδημητροπούλου είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνης, δουλεύει με λάδια, ακριλικά και τα τελευταία χρόνια με ακουαρέλες. Αγαπημένοι της  ζωγράφοι ο Βαν Γκογκ, ο Πικάσο, ο Βερμέερ, ο Σεζάν, ο Ματίς, ο Λύτρας, ο Γύζης, κ.α.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής τα έτη 1986, 1987, 2008, και. 2015. Το 2008 έκανε την 1η της ατομική έκθεση, ενώ εργάστηκε επί σειρά ετών στον Δήμο Πατρέων, και πιο συγκεκριμένα στον Πολιτιστικό Τομέα του Δήμου. Έχει διατελέσει & υπεύθυνη του Καρναβαλικού Γραφείου συνδέοντας επί σειρά ετών το όνομα της με τον κορυφαίο θεσμό της πόλης.

Η έκθεση της Δήμητρας Παπαδημητροπούλου θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Μαΐου 2023.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 09.00-14.00 & Σάββατο 17.00-21 .00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture