Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα: «Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ» δηλώνει συγγενής της 12χρονης

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα: «Είμασ...

Δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν οι γονείς

Σε σοκ βρίσκονται οι συγγενείς της 12χρονης που χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Ένας απ’ αυτούς, δήλωσε συντετριμμένος με την απώλεια.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Δύσκολα θα το ξεπεράσουμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν οι γονείς. Ο πατέρας θα πάει τις επόμενες ημέρες», ανέφερε συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Όπως είπε, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα γίνει η κηδεία του άτυχου κοριτσιού. Οι δύο γονείς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε το τροχαίο.

Την ίδια στιγμή μεγάλη δυσκολία να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας παρουσιάζει ο άνδρας, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε την ανήλικη. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ανδρών της Τροχαίας για το τι ακριβώς συνέβη. 

Οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία προανακριτικά και να τα συμπεριλάβουν στη δικογραφία της υπόθεσης, προκειμένου να την διαβιβάσουν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις