Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δωρεά 8 καινούργιων laptop και απονομή πιστοποιητικών σε επιτυχόντες κρατούμενους στον Άγιο Στέφανο

Δωρεά 8 καινούργιων laptop και απονομή π...

Από το σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων ξένων γλωσσών νομού Αχαΐας όπου πρόεδρος είναι ο Μάνος Μακρίδης

O σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων ξένων γλωσσών νομού Αχαΐας όπου πρόεδρος διατελεί ο Μάνος Μακρίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του Ξενόγλωσσου Εκπαιδευτικού Προγράμματος "Η γνώση απελευθερώνει!" της Palso Achaias.

«Απονείμαμε στους επιτυχόντες κρατούμενους τα Πιστοποιητικά NOCN της εξεταστικής περιόδου Δεκεμβρίου 2022 και ανανεώσαμε τον εξοπλισμό του εκεί Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας με 8 καινούργια laptop. Ευχαριστούμε θερμά την Palso Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και συγκεκριμένα τον πανταχού παρόντα, σε κάθε Πάλσο κοινωνικό γεγονός, αγαπημένο φίλο George Lavdarias  (δωρεά έξι laptop) την Burlington Books Greece & Cyprus (δωρεά ένα laptop) και την Hillside Press ELT (δωρεά ένα laptop)», αναφέρει η ανακοίνωση και επίσης προσθέτει τα εξής:

«Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης και αγαπητό φίλο Antonis Zikos που μας δίνει την ευκαιρία με την αμέριστη βοήθειά του να υλοποιούμε εκεί τη διάθεση του Συλλόγου μας για κοινωνική προσφορά. Πολλά θερμά ευχαριστώ και στην Έφορο Εξετάσεων μας, Maria Bikou, την κινητήριο μοχλό που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το εν λόγω project με εντυπωσιακά αποτελέσματα!.. Η γνώση απελευθερώνει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις