Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιώργος Μοίραλης: Η απουσία από το μνημόσυνο του ανιψιού του και το τραγικό δεύτερο χτύπημα στην οικογένεια

Γιώργος Μοίραλης: Η απουσία από το μνημό...

Η διπλή τραγωδία

Σοκαρισμένη είναι η Πάτρα από τον θάνατο του 65χρονου επιχειρηματία Γιώργου Μοίραλη μέσα στο σπίτι του στις Καμάρες Αιγίου.
Είναι η δεύτερη φορά που η τραγωδία χτυπάει άγρια την οικογένεια καθώς στις 25 Απριλίου του 2020, ο ανιψιός του Γιώργου, ο 18χρονος μπασκετμπολίστας Νίκος Μοίραλης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών Κλάους.
Το τραγικό της όλης ιστορίας είναι το γεγονός ότι η απουσία του Γιώργου Μοίραλη από το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τον θάνατο του παιδιού, ήταν αυτή που σήμανε το συναγερμό στα μέλη της οικογένειάς του. Και αυτό γιατί η απουσία του από το Α' νεκροταφείο Πατρών δεν ήταν αναμενόμενη για τον αδερφό του Μάκη, πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού.
Παρά τις συνεχείς κλήσεις, ο Γιώργος Μοίραλης δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του. Η απουσία του συνεχίστηκε και τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να θορυβηθεί.
Έτσι, το πρωί της Τρίτης ο αδερφός του έφτασε στο εξοχικό της οικογένειας στις Καμάρες, εντοπίζοντάς τον νεκρό.
Από τις γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Πάτρας, τα αδέρφια Μοίραλη ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν εταιρεία καθαρισμού κτιρίων, διαγράφοντας σημαντική πορεία στον κλάδο.
Εκτός από το επιχειρείν, σημαντική είναι η διαδρομή της οικογένειας και στον αθλητισμό.
Ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Κώστας, υπήρξε αθλητής του βόλεϋ, αλλά και στέλεχος στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, ενώ τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο δευτερότοκος, Σάκης.
Ο τέταρτος αδερφός, ο Μάκης, διέγραψε σημαντική καριέρα στο μπάσκετ, στον Απόλλωνα της Πάτρας, ενώ τη δεκαετία του '90, υπήρξε και στέλεχος της ομάδας.
Τελευταίος από τα αδέρφια ο διεθνής πολίστας, Ανδρέας Μοίραλης, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και αργότερα του Ολυμπιακού και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πόλο, σήμερα είναι διεθνής διαιτητής του αθλήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις