Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Σηκώνουν κούπες οι Πατρινοί αθλητές (με άλλες ομάδες όμως)

Ο Μιχάλης Δίπλαρος ευτυχισμένος με την κ...

Ο Μιχάλης Δίπλαρος ευτυχισμένος με την κουπα και τους γονείς του

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Κυπελλούχος Ευρώπης ο Μιχάλης Δίπλαρος!

Ο Απόλλων Σμύρνης, με βασικό στέλεχος τον πατρινό Μιχάλη Δίπλαρο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε και στο δεύτερο τελικό της Τεράσα με 18-14 και κατέκτησε το Challenger Cup.

Πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Η ελαφρά ταξιαρχία επικράτησε της Τεράσα 18-14 στο δεύτερο τελικό και με δύο νίκες κατέκτησε το Challenger Cup.

Αυτός είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος στην ιστορία του τμήματος και φυσικά αποτελεί δικαίωση για τους Γιώργο και Ζάχο Αφρουδάκη που το επανέφεραν στο αφρό το συγκεκριμένο τμήμα.

Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Βίτσκοβιτς με πέντε τέρματα, ενώ τέσσερα είχε ο Μπογκντάνοβιτς. Όλοι οι παίκτες του Δεληγιάννη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.
Τεράσα - Απόλλων 14-18
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-4, 4-7, 3-3
Τεράσα: Μότος, Γουίλσον, Σάντσες, Αλαρκόν 3, Φλόρες 3, Γκαρθία, Ντελγκάδο 4, Σαμπαντέλ, Πέρεθ, Ντε Λέρα 2, Ροντρίγκεθ 1, Τσίκο 1, Σάντσεθ
Απόλλων: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 5, Γαρδίκας, Μυριλος, Σολανάκης 2, Καβουσάνος

Διαβάστε στο sportin.gr

Νωρίτερα, μέχρι τους «4» της Ευρώπης έφτασαν χάνοντας την ευκαιρία για συμμετοχή στον τελικό του Euro Cup, τρεις Πατρινοί του Πανιώνιου, οι Κώστας Λιμαράκης, Ιάσονας Νταλάπας και Γιάννης Παπάκος.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος του Ολυμπιακού έχει ήδη πανηγυρίσει το Κύπελλο Ελλάδας και διεκδικεί δύο ακόμα τρόπαια, το πρωτάθλημα Ελλάδας και το Τσάμπιονς Λιγκ (τα ίδια ακριβώς και ο Ανδρέας Αλμύρας με τη Βουλιαγμένη).

Στο βόλεϊ, μετά την Ευρωκούπα (Τσάλεντζ Καπ), ο Δημοσθένης Λινάρδος πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό και 2η κούπα, αυτή του πρωταθλητή Ελλάδας, αφήνοντας τον φιανλίστ Αλέξανδρο Ράπτη του ΠΑΟΚ με τη χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΝΟΠ, ΕΑΠ, ΝΕΠ, Ολυμπιάδα, ας καμαρώνουν για την παραγωγή αθλητών.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports