Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων επισκέφθηκε την στολισμένη για την Πρωτομαγιά, πλ. Γεωργίου

Ο Δήμαρχος Πατρέων επισκέφθηκε την στολι...

Στην πλατεία Γεωργίου, κυρίαρχο ρόλο παίζουν φέτος οι μαργαρίτες, που τις πλαισιώνουν εκατοντάδες λουλούδια

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μιχάλης Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς και η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Ήρα Κουρή, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023, την πλατεία Γεωργίου προκειμένου να θαυμάσουν τις δημιουργίες που τοποθετούνται και να ευχαριστήσουν τους εργαζόμενους του Δήμου, που μέσα από αυτές, δίνουν στην πόλη της Πάτρας, άρωμα άνοιξης και αισιοδοξίας.

Πρόκειται για δημιουργίες που κατασκευάστηκαν και τοποθετούνται ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, του Καρναβαλικού Συνεργείου, της Διεύθυνσης Πρασίνου και της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης σε δήλωσή του, ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τους εργαζομένους του Δήμου, ευχήθηκε σε όλους, καλή Πρωτομαγιά, ειρήνη και αισιοδοξία, αλλά και καλό αγώνα για να επιτευχθούν όλα τα καλά που επιθυμούμε και δικαιούμαστε!

Στην πλατεία Γεωργίου, κυρίαρχο ρόλο παίζουν φέτος οι μαργαρίτες, που τις πλαισιώνουν εκατοντάδες λουλούδια. Ανάλογη είναι η εικόνα και στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις