Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Καμπανάκι» για τη … «μάχη της αφίσας» στην είσοδο της πόλης κατά την προεκλογική περίοδο  

Πάτρα: «Καμπανάκι» για τη … «μάχη της αφ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και για την προεκλογική περίοδο, σχετικά με τις διαφημιστικές αφίσες.

Πριν λίγο διάστημα, όπως είναι γνωστό ενεργοποίησε το νόμο που αφορά στην υπαίθρια διαφήμιση με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν οι διαφημιστικές αφίσες που κατέκλυζαν την είσοδο της πόλης.

Όπως επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο Χαράλαμπος Μπονάνος, «είμαστε σε προεκλογική περίοδο και κάνω έκκληση σε όλους να σεβαστούν τους δρόμους έτσι ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη κατάσταση εφαρμόζοντας τους νόμους να επιβάλουμε υψηλά πρόστιμα που αφορούν και στους διαφημιζόμενους και στις επιχειρήσεις που τοποθετούν τις αφίσες. Δώσαμε χρόνο για να εφαρμοστεί ο νόμος.

Για κάθε διαφήμιση το πρόστιμο μπορεί να είναι από 1.500 έως 30.000 ευρώ. Ειδικά για αυτή την περίοδο έχω ζητήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους των κομμάτων γι’ αυτό το θέμα. Ζητάω την κατανόηση όλων αλλά και τη συνεργασία. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι η αφισοκόλληση δεν είναι τρόπος διαφήμισης.

Ήδη στην είσοδο της πόλης δεν υπάρχει ούτε μία αφίσα, ούτε και σε άλλους δρόμους η συντήρηση των οποίων είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Όλοι συμμορφώθηκαν και σε σηματοδότες -φανοστάτες δεν υπάρχει τίποτα. Συνεργάστηκαν όλοι απόλυτα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις