Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Αίγιο: Όλα είναι έτοιμα για το Πανελλήνιο 10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών και το Πανελλήνιο 10.000 μ.

Αίγιο: Όλα είναι έτοιμα για το Πανελλήνι...

Το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 22 Απριλίου

Όλα είναι έτοιμα για τη σπουδαία διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 10.000 μ. της κατηγορίας Κ23 που φιλοξενούνται για πρώτη φορά φέτος στην πόλη του Αιγίου το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 22 Απριλίου.
Αναλυτικά στοιχεία για τη διοργάνωση αλλά και τις ενέργειες που απαιτήθηκαν εδώ και αρκετό διάστημα ώστε να γίνει πράξη η τιμητική επιλογή του ΣΕΓΑΣ για την πόλη του Αιγίου μεταξύ άλλων πόλεων που τη διεκδικούσαν, δόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία του δήμου Αιγιαλείας που είναι συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και εκπροσώπους του ΑΣ Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς που είναι οι πρωτεργάτες της μεγάλης προσπάθειας.
«Σε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια που έχουμε αναλάβει ως δημοτική αρχή καταφέραμε μέσω της συνεργασίας με συλλόγους και ανθρώπους του αθλητισμού να κάνουμε την Αιγιάλεια σημείο αναφοράς για σημαντικά αθλητικά γεγονότα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παναγιώτης Ανδριόπουλος υπερτονίζοντας πως ο δήμος και το ΝΠΔΔ στέκονται πάντοτε αρωγοί στις προσπάθειες των συλλόγων. Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους του «Αθηνόδωρου» ο κ΄. Ανδριόπουλος επεσήμανε ότι είναι σπουδαία το έργο που επιτελούν μιας και ο Δήμος ή το ΝΠΔΔ ως φορείς δε θα είχαν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις εάν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που τρέχουν τέτοιου είδους προσπάθειες.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports