Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χατζηδάκης: Τα πρώτα γράμματα που έγραψε ο γιος μου, ήταν «ΕΦΚΑ»

Χατζηδάκης: Τα πρώτα γράμματα που έγραψε...

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μίλησε για την οικογένειά του, την πολιτική, αλλά και την επικοινωνία του με τον κόσμο

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega ήταν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε τόσο για τη θητεία του στο υπουργείο όσο και για τις επερχόμενες εκλογές. Μιλώντας, ωστόσο, για την οικογένειά του και για τον 5,5 ετών γιο του, αποκάλυψε πως ανάμεσα στις πρώτες λέξεις που έγραψε ο μικρός, ήταν και ο ΕΦΚΑ!

«Περνάμε από ένα κτήριο στην Κηφισίας, εκεί κοντά στο Χαλάνδρι όπου μένουμε και είναι του ΕΦΚΑ και λέει ο μικρός ‘μαμά, μπαμπά ο ΕΦΚΑ’. Δεν θα το πιστέψετε, πριν από λίγο καιρό ζήτησε να γράψει. Άρχισε να γράφει τα πρώτα του γράμματα. Έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ. Γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά. Πως το αντιλαμβάνεται, από αυτά που ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Νωρίτερα, ο υπουργός είχε αναφέρει πως «Οι πολιτικοί δεν πρέπει να κρύβουμε πτυχές της προσωπικότητά μας, όχι να τις προβάλουμε και να γίνουμε μαϊντανοί ή να γίνουμε διαφημιστικά προϊόντα, να βρούμε την σωστή ισορροπία. Βεβαίως η πολιτική, το έργο μας , οι τροπολογίες, αλλά από την άλλη πλευρά, είμαστε κι εμείς με την οικογένεια μας και τον χαρακτήρα μας. Από τότε που γεννήθηκαν αντιπαθώ τα μεγαλεία και τις κουστωδίες. Θυμάμαι, ήμουν νέος ευρωβουλευτής και πηγαίναμε σε βασιλικά παλάτια, και έλεγα στον εαυτό μου ” πώς στο καλό ζουν εδώ πέρα και δεν παθαίνουν κατάθλιψη”».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight