Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ευγενία Σαμαρά: Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Ποιμενίδη

Ευγενία Σαμαρά: Το πρώτο Πάσχα μετά τον ...

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη, έτσι γιόρτασε το Πάσχα η Ευγενία Σαμαρά

Εκτός Αθηνών επέλεξε να γιορτάσει το Πάσχα η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που έσκασε σαν βόμβα η είδηση χωρισμού των δύο αγαπημένων ηθοποιών. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε να περάσει τις γιορτές του Πάσχα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και την πρωτεύουσα.

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, και συνεπώς αυτό το Πάσχα ήταν διαφορετικό φέτος.

Η Ευγενία Σαμαρά προτίμησε βουνό για τις πασχαλινές της διακοπές και κάπως έτσι ο δρόμος την οδήγησε στο Πήλιο παρέα με τους φίλους της.

Στο Πήλιο η Ευγενία Σαμαρά
Μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram account της, όπου και βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη φύση.

«Εκτός πόλης μετά από 8 μήνες το λες και επιτυχία. Πάσχα στο χωριό. Να περάσετε όμορφα αγαπημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε και φωτογραφίες στα stories της, με αυτό το Πάσχα να είναι διαφορετικό μετά από χρόνια.

Από τη φιλία, στον έρωτα, στον χωρισμό
Η Ευγενία Σαμαρά και ο Χρήστος Ποιμενίδης, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε φιλία και στη συνέχεια σε ένα πολύ δυνατό έρωτα.

Ακολούθησε η συγκατοίκηση στην Κύπρο. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και δεν έκρυψαν σε καμία φάση τη σχέση τους. Μάλιστα, πολλές είναι οι κοινές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram εκδηλώνοντας έτσι τον έρωτα που έχουν ο ένας στον άλλον.

Είναι πριν από ένα μήνα που έγινε γνωστό πως χώρισαν ξαφνικά και μένουν χωριστά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, οι δύο ηθοποιοί φέρεται να έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό σε δικούς τους κοντινούς ανθρώπους.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight