Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Βερλέκης: Δεν είχα δεσμό μόνο με την Ειρήνη Παπά, αυτός όμως είχε απασχολήσει τα media

Νίκος Βερλέκης: Δεν είχα δεσμό μόνο με τ...

«Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος στις σχέσεις της» συμπλήρωσε για την αείμνηστη ηθοποιό

Ο Νίκος Βερλέκης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση που είχε με την αείμνηστη συνάδελφό του, Ειρήνη Παπά.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες TV» κι αρχικά, ρωτήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Δεν είχα δύσκολες στιγμές. Όλα κύλησαν πολύ χαλαρά στα επαγγελματικά μου. Ακόμα κι όταν δεν έκανα τηλεόραση ή θέατρο, πολλές φορές ήταν επιλογή μου. Ήμουν ένας νέος άνθρωπος που κυνηγούσε περισσότερο τη ζωή και λιγότερο την καριέρα. Θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από την καριέρα. Άλλωστε, αν περνάς καλά στη ζωή σου, όλα τα άλλα έρχονται. Η δική μου ζωή κύλησε πολύ καλά κι η καριέρα μου πολύ χαλαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που «θαμπώθηκε» από τη δημοσιότητα. «Η δημοσιότητα ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Όσες φορές ασχολήθηκαν μαζί μου τα μέσα ήταν κυρίως για θέματα που αφορούσαν τη δουλειά μου και λιγότερο για όλα τα άλλα», δήλωσε.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Ειρήνη Παπά, την οποία δεν διαφήμισε ποτέ, αλλά ούτε και συνεργάστηκε μαζί της, είπε: «Δεν είχα δεσμό μόνο με την Ειρήνη Παπά, είχα διάφορους δεσμούς στη ζωή μου. Αυτός όμως, είχε κρατήσει πολύ κι είχε απασχολήσει τα media».

«Δεν συνεργαστήκαμε, διότι όταν έχεις μια σχέση που βασίζεται στην αγάπη που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο, δεν είναι ανάγκη ντε και καλά να δουλεύεις μαζί του για να προβάλλετε αυτό που έχετε. Άλλωστε, η Ειρήνη δεν δούλευε στην Ελλάδα και δεν είχε επαφές με τον ελληνικό χώρο», συμπλήρωσε.


Όσο για τις στιγμές που έζησαν μαζί, αναφέρει: «Κρατώ τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Με πάρα πολύ ταλέντο και πολλή μόρφωση. Μια γυναίκα, η οποία εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος στις σχέσεις της».

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight