Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

σπιράλ: Σε Κωνσταντοπούλειο και Άσυλο Ανιάτων ο Πέτρος Ψωμάς-ΦΩΤΟ

σπιράλ: Σε Κωνσταντοπούλειο και Άσυλο Αν...

Επισκέψεις της Πολιτικής Γραμματείας και του #Εθελοντισμού του σπιράλ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξης "σπιράλ" ενημερώνει για την επίσκεψη του επικεφαλής της Πέτρου Ψωμά, στο Κωνσταντοπούλειο και το Άσυλο Ανιάτων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Πέτρος Ψωμάς επισκέφτηκε ιδρύματα της πόλης, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα, για να ανταλλάξει ευχές με τις διοικήσεις και τους τρόφιμους – ωφελούμενους που φιλοξενούνται σε αυτά. Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, συνοδευόμενος από μέλη της Ομάδας Εργασίας #Εθελοντισμός, βρέθηκε στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών και το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, εκπροσωπώντας τη δημοτική ομάδα και την Πολιτική Γραμματεία της δημοτικής παράταξης, στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

Τις προηγούμενες ημέρες η Ομάδα Εργασίας #Εθελοντισμός έφτιαξε χειροποίητες λαμπάδες για όλους τους ωφελούμενους του Κωνσταντοπούλειου, οι οποίες παραδόθηκαν στην εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, την Ταμία κ. Παναγιώτα Γιαννοπούλου. Τα μέλη του σπιράλ που επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Ευγηρείου ενημερώθηκαν με ενδιαφέρον για τις συνθήκες, τα ζητήματα και τη σημερινή κατάσταση του ιδρύματος και κατόπιν ξεναγήθηκαν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η υποδοχή από τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή ήταν άκρως συγκινητική, οι συζητήσεις ενδιαφέρουσες και η ανταλλαγή ευχών με ιδιαίτερη θέρμη. Κατά την επίσκεψη ο Πέτρος Ψωμάς είχε τη χαρά να συναντήσει και τον θρύλο της αθλητικής δημοσιογραφίας, Βασίλη Γεωργίου, με τον οποίο είχε μια πολύ θερμή συζήτηση για τα παλιά και για το σήμερα. Εκ μέρους του #Εθελοντισμού του σπιράλ στην επίσκεψη συμμετείχαν η συντονίστρια της ομάδας, Μαρία Γούβη και τα μέλη Μαγδαληνή Αγραφιώτη, Σοφία Κούκου, Αντιγόνη Βαβαρούτα και Δημήτρης Παπαλάμπρου.

Στο Άσυλο Ανιάτων οι δημοτικοί σύμβουλοι του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς και Θάνος Δούρος, συναντήθηκαν με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και με εργαζόμενους. Αφού παρέδωσαν στην Πρόεδρο κ. Γωγώ Καραλή τσουρέκια και κουλούρια για τους τρόφιμους, συζήτησαν με τους εκπροσώπους του ιδρύματος θέματα που τους απασχολούν καθώς και συγκεκριμένα αιτήματα που αφορούν την πόλη και τον Δήμο Πατρέων ειδικότερα, Εκτός της Προέδρου στη συζήτηση συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η Γενική Γραμματέας Βασιλική Αντωνάτου, ο Ταμίας Παναγιώτης Τρίγκας, ο Διευθυντής Άρης Γκατζόγιας και ο -εκ των γιατρών του Ασύλου- Πνευμονολόγος Δημήτρης Ζαρίφης".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις