Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο νοσοκομείο ο γνωστός Αφροαμερικανός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ

Στο νοσοκομείο ο γνωστός Αφροαμερικανός ...

Ο 55χρονος Φοξ χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ατλάντα έπειτα από ένα αδιευκρίνιστο ιατρικό επείγον περιστατικό

Mυστήριο επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας του βραβευμένου Αφροαμερικανού ηθοποιού Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx) ο οποίος όπως έγινε γνωστό και γράφτηκε, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ατλάντα έπειτα από ένα αδιευκρίνιστο ιατρικό επείγον περιστατικό, όπως αποκάλυψε η οικογένεια του 55χρονου ηθοποιού.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια η οποία δημοσιεύθηκε στο προσωπικό λογαριασμό της κόρης του, Κορίν Φοξ (Corinne Foxx) στο Instagram.

«Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Ξέρουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», πρόσθεσε.

Ο Τζέιμι Φοξ κέρδισε το Όσκαρ α’ ανδρικού το 2005 για την εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία «Ray» σε σκηνοθεσία του Τέιλορ Χάκφορντ που αφορούσε στη ζωή του μουσικού και τραγουδιστή θρύλου Ρέι Τσαρλς.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight