Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλλιάνος: Οι φωτογραφίες πριν και μετά την απώλεια 15 κιλών - "Αφήστε το Ozempic στους διαβητικούς που το έχουν ανάγκη"

Καλλιάνος: Οι φωτογραφίες πριν και μετά ...

Η συμβουλή του σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος - Πώς τα κατάφερε ο ίδιος

Με αφορμή τις ελλείψεις που παρατηρούνται στο Ozempic, ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη δική του εμπειρία από την απώλεια κιλών.

Το φαρμακευτικό σκεύασμα προορίζεται για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, ωστόσο χρησιμοποιείται και από ανθρώπους που απλά θέλουν να αδυνατίσουν, με αποτέλεσμα να εξαντλείται από τα ράφια.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης Καλλιάνος προτείνει σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος να αφήσουν στην άκρη τα σκευάσματα και να πουν όχι στις εύκολες λύσεις.

"Σίγουρα έχετε τη δύναμη να το καταφέρετε και χωρίς χάπια ή ενέσεις. Περπατήστε λίγο παραπάνω, απομακρύνετε από τη ζωή σας τα τηγανιτά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά, τα ψωμιά και τα πολλά ζυμαρικά και βάλτε στην καθημερινότητα σας ένα καλό πρωινό και άλλα 4-5 χορταστικά γεύματα αλλά χωρίς λιπαρά. Επισκεφτείτε και κάποιον ειδικό αν κρίνετε ότι μόνοι σας δεν μπορείτε. Εγώ, δόξα τω Θεώ, το παλεύω μόνος μου και τα καταφέρνω μέχρι ώρας" σημείωσε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο βουλευτής αποκάλυψε ότι ο ίδιος μέσα σε 11 μήνες έχει χάσει 15 κιλά, αναρτώντας στο Facebook δύο φωτογραφίες του με το ίδιο σακάκι πριν και μετά την απώλεια του βάρους.

"Το ίδιο ακριβώς σακάκι. Στην πρώτη φωτογραφία δεν διανοούμουν να το κουμπώσω γιατί έτσι και αλλιώς δεν γινόταν. Στην δεύτερη, πλέει" έγραψε ο μετεωρολόγος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight