Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι

Εύα Καϊλή: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι

Τίθεται σε κατ' οίκον περιορισμό

Η Εύα Καϊλή, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής η οποία έχει γίνει το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο του σκανδάλου διαφθοράς QatarGate, το οποίο κατακλύζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εδώ και μήνες, αποφυλακίστηκε την Τετάρτη μετά από τέσσερις και πλέον μήνες πίσω από τα κάγκελα.

 Η Καϊλή, θα τεθεί πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της, Σβέν Μαρί, στο Euronews.

«Δεν θα δώσω περισσότερα σχόλια, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια λογική απόφαση που άργησε πάρα πολύ να ληφθεί», ανέφερε ο δικηγόρος της σε μια σύντομη δήλωση.

«Η Εύα Καϊλή, βγαίνει από την φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιόπρεπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητα της μέχρι τέλος», δήλωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, ο ανακριτής Κλεζ θα ζητήσει την αποφυλάκιση της Καϊλή χωρίς ηλεκτρονικό βραχιολάκι και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Ωστόσο, αυτό θα κληθεί να το αποφασίσει το βελγικό δικαστήριο την Πέμπτη.

Η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε μία ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνισή της ενώπιον δικαστή το πρωί της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι και οι άλλοι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο, δηλαδή οι Τζιόρτζι, Ταραμπάλα και Παντσέρι, έχουν όλοι αποφυλακιστεί και βρίσκονται σε κατ' όικον περιορισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις